Cuplul Sarkozy a plecat în Maroc

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy şi soţia sa, fostul manechin Carla Bruni, au plecat vineri la Marrakech, într-o vizită privată de trei zile, în timp ce, la New York, presa americană şi cea franceză aşteaptă ceremonia de nuntă a fostei doamne Sarkozy, Cécilia, cu Richard Attias.

16 afișări
Imaginea articolului Cuplul Sarkozy a plecat în Maroc

Cuplul Sarkozy a plecat în Maroc (Imagine: Mediafax Foto)

Vineri seara, cuplul prezidenţial a sosit, în cea mai mare discreţie, la Marrakech, pentru o vizită privată de trei zile în Maroc, potrivit AFP. Nicolas Sarkozy şi Carla Sarkozy s-au îndreptat, după ce au coborât din avion, către un palat princiar, într-un loc înconjurat de palmieri, numit Jnane Lakbir. Locul a fost deja plasat sub supraveghere foarte strictă, astfel încât nu vor putea fi făcute fotografii cu Sarkoy şi Bruni în acest weekend pascal.

Însă, cu siguranţă, vor exista fotografii de la mariajul fostei soţii a lui Nicolas Sarkozy, Cécilia, care se căsătoreşte duminică, la prânz, cu publicitarul de origine marocană Richard Attias, la New York.

Sâmbătă, după ce au cinat într-un restaurant mexican de pe Broadway,Cécilia Ciganer-Albéniz şi Richard Attias, însoţiţi de câţiva apropiaţi, au ajuns la teatrul unde se joacă, cu casa închisă, comedia muzicală "Mamma mia", la care Cécilia a rezervat locuri în urmă cu câteva săptămâni, potrivit purepeople.com.

În faţa unei mulţimi de gură cască şi fotografi, cuplul a intrat în teatru între două bariere de securitate, zâmbind şi făcându-şi timp pentru a saluta oamenii.

În acelaşi timp, pregătirile pentru nuntă se află pe ultima sută de metri atât la Rockfeller Plazza cât şi la Greenwich, unde se află locuinţa lui Richard.

La petrecere sunt invitate circa 150 de persoane - din Europa, dar şi din SUA -, care sunt cazate la Regency Hotel, un hotel chic de pe Park Avenue, la New York, de unde vor fi duşi cu un autocar la proprietatea preşedintelui companiei Publicis Events World, din Connecticut. Se ştie că vor fi prezenţi toţi copiii celor doi viitori soţi: Louis, fiul Céciliei şi al lui Nicolas Sarkozy, Judith şi Jeanne-Marie, fiicele Céciliei şi ale lui Jacques Martin (primul său soţ), Gurvan, logodnicul lui Jeanne-Marie, şi Alexandra, fiica lui Richard (născută din mariajul său cu Emmanuelle, o avocată).

Duminică, după ceremonia de mariaj, este prevăzută o recepţie la Rockefeller Plaza, în plin centrul Manhattanului. Deşi detaliile ceremoniei nupţiale au rămas secrete, circulă unele zvonuri potrivit cărora este prevăzută o slujbă religioasă într-o sinagogă din New York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici