CV Tudor: În marile capitale europene brazii se aduc din pădure, nu de la Ferometal

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, referindu-se la bradul de metal din Piaţa Unirii, că în marile oraşe ale Europei "tradiţia se păstrează cu sfinţenie", brazii find aduşi din pădure, "nu de la Ferometal".

5 afișări
Imaginea articolului CV Tudor: În marile capitale europene brazii se aduc din pădure, nu de la Ferometal

CV Tudor: În marile capitale europene brazii se aduc din pădure, nu de la Ferometal

"Toate simbolurile sacre ale Crăciunului au început să... ruginească, normal. Nu mai vorbim de faptul că în marile oraşe ale Europei (Roma, Viena, München ş.a.) tradiţia se păstrează cu sfinţenie, brazii fiind aduşi din pădure, nu de la combinatele sderurgice sau de la Ferometal", a fost de părere Vadim Tudor.

Liderul PRM a anunţat că a compus şi un distih pentru acest brad: ,,O, brad de fier! O, kitsch nebun! /L-ai curentat pe Moş Crăciun".

,,Nu-i carte ca internetul/ Nici beteală ca magnetul”, a continuat liderul PRM cu un alt distih.

El a apreciat că amplasarea în centrul Capitalei a unui monument "de prost gust" denaturează grav unul dintre simbolurile zilei în care s-a născut Mântuitorul.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici