Daciana şi Victor Ponta vin luni la "Happy Hour"

Premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana Ponta, sunt invitaţii lui Cătălin Măruţă în ediţia de luni a emisiunii "Happy Hour", difuzată la Pro TV de la 17.30, informează televiziunea.

381 afișări
Imaginea articolului Daciana şi Victor Ponta vin luni la "Happy Hour"

Daciana şi Victor Ponta vin luni la "Happy Hour" (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax foto)

În ediţia de luni, Măruţă continuă campania "Spune 'Te iubesc' la Happy Hour" cu invitaţi de seamă. Premierul României, Victor Ponta, vine în emisiunea de la Pro TV împreună cu soţia sa, pentru a vorbi nu despre chestiuni politice, ci despre familie. Acesta îi va vorbi lui Măruţă despre persoanele care îi sunt dragi, despre ce înseamnă familia şi copiii, despre timp liber şi pasiuni şi, alături de Daciana, vrea să îi mărturisească propriei sale familii cât de mult o iubeşte.

Tot în ediţia de luni, telespectatorii Pro TV vor putea vedea o altă familie frumoasă şi numeroasă: Nea Marin vine la "Happy Hour" cu alai, pentru că îşi aduce soţia, copiii, sora şi multe alte rude. După ce Măruţă a fost cucerit săptămâna aceasta de frumuseţea Larisei, fiica lui Nea Marin, acesta vrea să se mândrească la "Happy Hour" cu tot neamul. Astfel că, imediat după Dragobete, platoul lui Măruţă va răsuna de chiote şi voie bună, dar şi de multă iubire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici