Damon Albarn confirmă faptul că grupul Gorillaz va lansa un nou album în 2016 - VIDEO

Muzicianul britanic Damon Albarn, solistul trupei Blur, a confirmat faptul că grupul Gorillaz, pe care l-a înfiinţat în 1998, va lansa un nou album de studio în anul 2016, informează contactmusic.com.

90 afișări
Imaginea articolului Damon Albarn confirmă faptul că grupul Gorillaz va lansa un nou album în 2016 - VIDEO

Damon Albarn confirmă faptul că grupul Gorillaz va lansa un nou album în 2016 (Captură video)

Artistul britanic, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit recent într-un interviu acordat unui post de televiziune australian că înregistrările pentru noul album vor debuta în luna septembrie.

Precedentul material discografic al grupului Gorillaz s-a intitulat "The Fall" şi a fost lansat în 2011.

Cele trei albume anterioare ale grupului s-au intitulat "Gorillaz" (2001), "Demon Days" (2005) şi "Plastic Beach" (2010).

Gorillaz este un proiect britanic compus din patru personaje virtuale: 2D, Murdoc, Noodle şi Russell. Trupa a fost creată de Damon Albarn şi Jamie Hewlett. Lor li s-au alăturat DJ Dan "The Automator" Nakamura şi rapperul Del Tha Funkee Homosapiens. Mixând cu succes ritmuri de hip-hop cu cele de pop, reggae şi influenţe folclorice din Orientul Mijlociu, cărora le-au fost asociate o serie de personaje de desene animate, trupa Gorillaz a înregistrat câteva succese notabile, precum piesele "Clint Eastwod" şi "Feel Good Inc.".

Gorillaz a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai de succes formaţie virtuală din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici