Dan Bălan lansează single-ul "Despre tine cânt (part 2)" (Video)

Dan Bălan, alias Crazy Loop, revine în această toamnă cu o nouă piesă, intitulată "Despre tine cânt (part 2)", aceasta reprezentând cel de-al treilea single extras de pe albumul "The Power of Shower".

578 afișări
Imaginea articolului Dan Bălan lansează single-ul "Despre tine cânt (part 2)" (Video)

Dan Bălan lansează single-ul "Despre tine cânt (part 2)" (Imagine: Mediafax Foto)

Dacă până acum şi-a obişnuit publicul cu piese vesele, explozive şi pline de culoare, Dan Bălan intră în toamnă cu un nou single, de data aceasta puţin mai melancolic, informează MediaPro Music.

Balada "Despre tine cânt (part 2)" este marea surpriză pe care artistul le-a pregătit-o fanilor fostei trupe O-Zone, pentru că reprezintă o continuare a iubitei piese "Oriunde ai fi". Balada este singura piesă de pe album interpretată în limba română şi, poate, cea mai tristă dintre toate cele 12 incluse pe primul material discografic solo din cariera artistului.

Cel de-al treilea single semnat Crazy Loop va putea fi ascultat pe posturile radio din toata ţara începând cu această săptămână.

Albumul "The Power of Shower" a fost lansat în 2007.

Despre tine cânt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici