Dana Marijuana, internată de urgenţă - VIDEO

Cunoscuta cântăreaţă de hip-hop Dana Coteanu alias Marijuana a fost internată de urgenţă la Spitalul Municipal din Suceava, după ce a fost preluată de o ambulanţă din zona centrală a Sucevei, informează Ştirileprotv.ro

272 afișări
Imaginea articolului Dana Marijuana, internată de urgenţă - VIDEO

Dana Marijuana, internată de urgenţă

Cântăreaţa a fost vazută de câţiva trecători, pe o stradă din centrul oraşului, manifestându-se ciudat.

Marijuana nu a putut articula niciun răspuns atunci cand a fost intrebata dacă se simte rău sau daca are nevoie de ajutor.

Marijuana a ajuns în cele din urmă la Spitalul de Urgenţă din Suceava, unde medicii au stabilit că artista nu consumase droguri. Era doar puţin... turmentată.

Citeşte mai multe pe Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici