Dana Războiu a născut un băieţel

Vedeta de televiziune Dana Războiu a născut, joi, 20 august, cel de-al doilea băieţel al ei, care poartă numele de Mark, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

206 afișări
Imaginea articolului Dana Războiu a născut un băieţel

Dana Războiu a născut un băieţel (Imagine: Mediafax Foto)

Mark este primul copil pe care Dana Războiu îl are cu soţul ei, omul de afaceri Bogdan Enoiu.

Dana Războiu a călătorit la Viena împreună cu soţul ei şi cu băiatul în vârstă de 5 ani din prima căsătorie, Victor, pentru a naşte într-o clinică privată.

Deşi se aştepta ca Mark să vină pe lume în urmă cu cinci zile, Dana Războiu şi-a anunţat joi colegii de la Kanal D că a născut un băiat sănătos, de 3.600 g şi 52 cm. "Eu sunt epuizată, travaliul a fost destul de lung, dar am o minune de băiat!", a spus Dana Războiu. Ea se va întoarce în ţară la sfârşitul săptămânii viitoare.

Atât Dana Războiu, cât şi Bogdan Enoiu au, din căsătoriile anterioare, câte un copil: Victor - băiatul de cinci ani al Danei - şi Andrei - fiul lui Bogdan, în vârstă de 20 ani.

Dana Războiu lucrează de 13 ani în televiziune. Războiu a fost căsătorită anterior cu Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătăţii, de care a divorţat în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici