Dana Războiu este însărcinată

Vedeta de televiziune Dana Războiu şi soţul ei, Bogdan Enoiu, aşteaptă primul copil al cuplului.

198 afișări
Imaginea articolului Dana Războiu este însărcinată

Dana Războiu este însărcinată (Imagine: Mediafax Foto)

Dana Războiu este însărcinată în luna a treia. "Suntem amândoi foarte emoţionaţi şi trăim totul ca pe prima experienţă. Pentru că într-un fel sau altul, trecem pentru primă dată prin aceste bucurii de cuplu împreună", spune Dana Războiu.

La cei 32 de ani, Dana Războiu se bucură de a doua sarcină, despre care spune că este foarte diferită de prima: "De data aceasta sunt foarte nerăbdătoare să îmi văd copilul, cred că la prima sarcină entuziasmul este foarte mare şi pentru că este o experienţă nouă".

Atât Dana Războiu, cât şi Bogdan Enoiu au, din fostele căsătorii, câte un copil: Victor - băiatul de cinci ani al Danei - şi Andrei - fiul lui Bogdan, în vârstă de 20 ani.

"Victor este foarte nerăbdător să îşi vadă frăţiorul sau surioara. Mă întreabă mereu când o aducem acasă şi noi i-am spus că la vară. Iar el acum mă întreabă… «şi când vine vara, mama?». Astăzi spune că şi-ar dori să se joace cu o surioară, mâine că ar fi mai bine dacă ar avea un frăţior. Opţiunile lui se schimbă de la o zi la alta", povesteşte Dana Războiu.

"Mi-am dorit din adolescenţă trei copii şi sunt ferm convinsă că poţi avea o carieră de succes fiind şi mamă în acelaşi timp", mai spune Dana.

Dana Războiu şi Bogdan Enoiu împlinesc, pe 17 februarie, 2 ani şi 7 luni de când formează un cuplu. Bogdan Enoiu este director general al grupului de comunicare McCann Erickson România.

Dana Războiu lucrează de 13 ani în televiziune. Războiu a fost căsătorită anterior cu Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătăţii, de care a divorţat în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici