Dana Rogoz a aniversat 25 de ani, printr-o petrecere cu tematică sportivă

Dana Rogoz a aniversat 25 de ani, duminică seara, printr-o petrecere cu tematică sportivă, la care au participat alături de familia şi iubitul ei, Radu, prieteni precum Adela Popescu, Ioana Scărlătescu, Alina şi Bogdan Albulescu, Laura Cosoi şi Smiley, potrivit unui comunicat.

143 afișări
Imaginea articolului Dana Rogoz a aniversat 25 de ani, printr-o petrecere cu tematică sportivă

Dana Rogoz a aniversat 25 de ani, printr-o petrecere cu tematică sportivă (Imagine: www.acasatv.ro)

Actriţa din serialul "Moştenirea", care va debuta la Pro Tv luni, de la ora 22.15, şi prezentatoarea emisiunii "De Suflet", ce va începe cu un nou sezon din 16 octombrie, la ProTv Internaţional, îşi dorea de cinci ani o petrecere de ziua ei în grădină, însă niciodată vremea nu a fost favorabilă.

"De cinci ani, adică de când locuiesc într-o casă ce are şi curte, mi-am dorit să îmi sărbătoresc ziua în felul acesta, cu măsuţe şi scaune de lemn, cu ghirlande de becuri atârnate de copaci, cu pături de picnic şi perne prin iarbă... iar anul acesta vremea caldă m-a convins că se poate şi astfel mi-am adunat repede prietenii foarte apropiaţi, să fie alături de mine la împlinirea unei vârste frumoase: 25 ani", spune Dana Rogoz.

Efortul ei a fost din plin recompensat, pentru că invitaţii au lăudat-o şi pe ea şi pe Radu pentru decorarea grădinii, însă din cauza a două averse, toţi invitaţii s-au refugiat în cele din urmă în casă.

Recunoscută pentru aniversările tematice, Dana Rogoz a anunţat că acest an stă sub semnul activităţilor sportive şi drept urmare multe dintre cadouri s-au axat pe această zonă.

"De la Radu am primit o masă de ping-pong, care a reprezentat una dintre atracţiile serii, de la mama un coş de baschet, de la unul dintre fraţii mei role - se pare că am convins pe toată lumea că sunt o fire sportivă şi că în general îmi place să-mi ocup timpul cu tot felul de activităţi - atât sportive, cât şi artistice. Tocmai de aceea am primit inclusiv o trusă nouă pentru pictură, dar şi un costum de karate, deşi n-am încercat niciodată sportul acesta. Adevărul e că niciodată nu e prea târziu să încerci experienţe noi. Am primit cadouri foarte frumoase, mai ales pentru că fiecare într-un fel sau altul, mă reprezintă; şi parcă anul acesta am simţit mai tare cât de bine mă cunosc familia şi prietenii apropiaţi şi ce norocoasă sunt eu să am alături de mine oameni atât de frumoşi", adaugă sărbătorita, care a petrecut alături de invitaţii săi printre care s-au numărat Adela Popescu, Ioana Scărlătescu, Alina şi Bogdan Albulescu, Laura Cosoi şi Smiley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici