Dana Rogoz este captivată de step

Dana Rogoz va vorbi despre pasiunea sa pentru step, sâmbătă, de la ora 10.00, într-o nouă ediţie a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", difuzată pe Pro TV, informează televiziunea.

58 afișări
Imaginea articolului Dana Rogoz este captivată de step

Dana Rogoz este captivată de step (Imagine: www.acasatv.ro)

Pentru cei cărora nu le plac sălile de fitness, cursurile de step sau de dans irlandez reprezintă alternative distractive care mobilizează, energizează şi conferă un tonus bun, relatează ProTV.

În ediţia din 5 martie a emisiunii "Ce se întâmplă, doctore?", Dana Rogoz, interpreta Andreei din serialul "Moştenirea", vorbeşte despre cât este de distractiv stepul. "M-am apucat acum aproape şase luni de un curs de step pentru amatori şi deja sunt în al doilea modul, cel pentru intermediari. Pentru a bate corect step trebuie să repeţi foarte mult acasă, iar eu, ca să nu-mi distrug parchetul, repet pe gresie. Zgomotul este unul infernal, iar câinele meu este atât de speriat, că nici nu îndrăzneşte să se apropie de pantofii cu care fac step", a povestit amuzată Dana.

În aceeaşi emisiune, telespectatorii vor afla informaţii despre alimentele hipercalorice. Astfel, cei care consumă ciocolată trebuie să ştie că acest dezmăţ culinar trebuie compensat prin cel puţin o oră de sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici