Dana Rogoz îşi aminteşte de "Sucursala lui Moş Crăciun" din copilăria sa

Dana Rogoz îşi aminteşte cu drag de sărbătorile copilăriei, când mama ei o ducea într-un magazin cu jucării, căreia îi spunea "Sucursala lui Moş Crăciun".

226 afișări
Imaginea articolului Dana Rogoz îşi aminteşte de "Sucursala lui Moş Crăciun" din copilăria sa

Dana Rogoz (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Îmi aduc aminte că în perioada Crăciunului, mama mă ducea într-un magazin cu jucării din cartierul nostru. Îmi spunea că acolo e «Sucursala lui Moş Crăciun» şi dacă spun cu voce tare ce îmi doresc acolo, Moşul va şti ce să-mi aducă. Intram deci doar în perioada Crăciunului în acel magazin, dar o făceam de mai multe ori până mă hotăram în privinţa jucăriei. De fiecare dată în schimb intram cu foarte mari emoţii şi zâmbetul până la urechi. Când eram sigură ce jucarie îmi doresc strigam tare: «Asta, Moş Crăciun, daaaaa?!» Anul acesta n-am mai fost în «Sucursala lui Moş Crăciun». Îl las pe el să mă surprindă. Îmi doresc un mobilier nou de bucătărie şi ştiu că va veni cândva anul viitor", spune Dana Rogoz, potrivit showbiz.ro.

Pe de altă parte, Victor Slav îşi aminteşte de un dar de la Moş Crăciun, care nu i-a plăcut deloc. "Aveam vreo 5 ani şi primisem de Crăciun o jucărie, un tramvai de tablă cu copii pictaţi la geam. Era urât, însă pe atunci nu aveam de unde să ştiu cât de greu se găseau jucăriile. Şi eu am plâns mult şi m-am gândit că sigur a fost mâna mamei la mijloc, care m-a pârât Moşului că nu am fost cuminte", a declarat Victor Slav pentru showbiz.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici