Dana Sota, şedinţă foto senzuală la vârsta de 57 de ani, realizată pentru o cauză nobilă. Secretele imaginii sale GALERIE FOTO

  • Dana Sota, expert în Beauty, cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, a făcut o sesiune foto pe care a denumit-o confesiune
  • În “Manifest pentru feminitate”, Dana Sota spune că misiunea ei este să dea încredere femeilor să-şi accepte particularităţile, realităţile, situaţiile inerente din viaţă
  • Vârsta este doar unul dintre tabuurile pe care Dana Sota încearcă să le demoleze prin postări îndrăzneţe foto
  • Secretele imaginii sale impecabile se contrag în ceea ce ea numeşte Metodă SOTA
8171 afișări
Imaginea articolului Dana Sota, şedinţă foto senzuală la vârsta de 57 de ani, realizată pentru o cauză nobilă. Secretele imaginii sale GALERIE FOTO

Dana Sota, sedinta foto senzuala la 57 de ani, realizată pentru o cauză nobilă

“Sunt Dana Sota, am 57 de ani şi iubesc să fiu femeie şi la vârstă mea, aşa cum am iubit să fiu femeie şi la 30, 40 sau 50 de ani!”, îşi începe Dana Sota confesiunea foto şi editorială plină de senzualitate.

Dana Sota spune că misiunea ei este aceea de a da încredere femeilor să-şi accepte particularităţile, realităţile, situaţiile inerente în viaţă pe care de cele mai multe ori ele, în tăcere, le transformă în probleme.

“Am hotărât să fiu curajoasă, să accept cine şi cum sunt, să încerc să fiu cea mai bună versiune a mea indiferent de etapă în care mă aflu. Îmi doresc că noi, femeile, să avem încredere în noi, în frumuseţea şi în feminitatea noastră, în felul în care arătăm, în felul în care privim viaţă şi tot ceea ce o compune, plăcut sau mai puţîn plăcut. Eu am curajul să vorbesc despre cine sunt şi prin ce trec. Sper că asta să poată face orice femeie, spre liniştea, încrederea şi confortul ei.”, mărturiseşte Dana Sota.

Expert în Beauty cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, Dana Sota a lansat un “Manifest pentru feminitate” pe site-ul său, în care încearcă să demoleze cu exemplul personal, rând pe rând, mare parte dintre tabuurile universului feminin.

“Atunci când ai încredere în ţine şi în faptul că faci tot ce-ţi stă în putere pentru a fi cea mai bună versiune a ta din punct de vedere fizic, psihic şi emoţional, ajung să ţi se pară amuzante prejudecăţile şi reacţiile celor din jur atunci când aud vârsta pe care o ai.

Am trăit de-a lungul timpului, pe lângă aprecieri, şi discriminări, replici acide, zâmbete pline de compasiune, de parcă timpul meu ar fi trebuit să fie trecut. Ei bine, nimic dintre aceste lucruri nedrepte nu m-au rănit, atâta timp cât am avut încredere în feminitatea mea, în tot ceea ce fac să mă simt bine în pielea mea.

Este atât de puţin importantă numărătoarea anilor şi atât de important felul în care alegi să îţi trăieşţi vârsta şi viaţă. Îmi doresc să ne punem pe primul plan şi să încercăm să fim împăcate şi fericite cu felul în care suntem”, îşi continuă confesiunea Dana Sota, supranumită de cei din industria frumuseţii din România “beauty guru”.   

Secretele imaginii sale impecabile şi a stării sale de bine indiferent de timp şi de scurgerea lui se contrag în ceea ce ea numeşte Metodă SOTA, un acronim care sumarizeaza cele mai importante reguli pentru frumuseţe, tinereţe şi stare de bine, experimentate de Dana Sota pe tot parcursul vieţii sale.

Metodă SOTA este la îndemână oricui şi oricine, la orice vârstă, o poate aplica: “S vine de la Stil de viaţă sănătos, Somn şi Sport. Încerc să dorm zilnic 8-9 ore, somnul este sfânt pentru mine, aşa mă refac, aşa mă reincarc de energie, iar sportul îl fac de 3 ori pe săptămâna de la 35 de ani şi a devenit cea mai utilă rutină pentru corpul şi pentru psihicul meu. O vine de la ordinea în viaţă, în gânduri şi în acţiuni. Orice ritual benefic pentru corp, minte şi suflet trebuie făcut cu disciplină şi consecvenţă, cu respectarea bornelor importante din zi şi din viaţă. Nu înseamnă că nu sunt spontană sau că nu mă bucur de tot ce apare imprevizibil în viaţă, însă ordinea în regulile ce trebuie respectate îmi ajută corpul să recunoască mereu drumul bun şi starea de bine. T vine de la Tu, pentru că întotdeauna trebuie să te pui pe tine pe primul plan, în centrul existenţei tale, cu tot cu ce ştii că îţi aduce o stare de bine. Dacă tu eşti bine, toţi cei din jurul tău vor fi bine în relaţie cu tine şi tot ceea ce ţi se întâmplă va putea fi asimilat cu sens de corpul şi psihicul tău. Iar A vine de la alimentaţie şi apă. Încerc să nu încarc corpul cu alimente greu de digerat şi să nu mănânc după 7 seară. De vreo 30 de ani fac asta şi mă simt foarte bine. Apă este foarte importantă, medicii spun că este bine să bem apă înainte să ajungem să simţim starea de sete care este deja un semnal că ceva este în neregulă.” 

Pe lângă subiectele de beauty, wellness, wellbeing, Dana Sota abordează şi subiecte despre menopauză, de sex la orice vârstă, de libidou, de recuperarea după divorţ, de piele îmbătrânita şi de orice topic de interes, despre care se vorbeşte puţin, din cauza mentalităţilor şi a lipsei de încredere.”, adaugă Dana Sota, editorialist, consultant în frumuseţe, prezentator tv, antreprenor, blogger, speaker motivaţional şi scriitor al bestseller-ului “Frumuseţea se învaţă”, considerat o adevărată enciclopedie a îngrijirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici