Dani Oţil, audiat la Poliţie

Dani Oţil a fost audiat, joi după-amiază, de poliţişti la sediul Secţiei 26 Poliţie, în legătură cu incidentul care a avut loc, în noaptea de 13 spre 14 martie, în care au fost implicaţi Mihaela Rădulescu şi doi angajaţi ai cotidianului "Libertatea", el fiind cel care a anunţat la 112 incidentul.

132 afișări
Imaginea articolului Dani Oţil, audiat la Poliţie

Dani Oţil, audiat la Poliţie (Imagine: Mediafax Foto)

Mihaela Rădulescu a fost audiată, la 7 aprilie, pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc altercaţia din parcarea hotelului Rin din Bucureşti, în prezenţa a doi avocaţi.

"A povestit că a fost urmărită de paparazzi, că aceştia au încercat să dea peste ea cu maşina şi că s-a ferit şi că Oţil a sunat la numărul de urgenţă 112", a precizat atunci purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

Ciocan declara anterior că poliţiştii bucureşteni s-au autosesizat în cazul Mihaelei Rădulescu, aceasta fiind cercetată pentru furt calificat după ce a luat un rucsac şi alte bunuri din maşina cotidianului "Libertatea". De asemenea, cei doi angajaţi ai cotidianului "Libertatea" sunt cercetaţi de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe, după ce Mihaela Rădulescu a declarat că cei doi au lovit-o cu maşina.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici