Dani Oţil: Mihaela a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună

Dani Oţil a povestit sâmbătă, în emisiunea “Conferinţa de presă” cum a început relaţia sa cu Mihaela Rădulescu.

217 afișări
Imaginea articolului Dani Oţil: Mihaela a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună

Dani Oţil: Mihaela a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună

Colegi de trust, Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au cunoscut personal pe data de 2 iulie 2008, când vedeta a venit la Matinal să vorbească despre spectacolul pirotehnic “Bucharest Golden Nights”, pe care ea l-a regizat.

De aici şi până la povestea lor de dragoste nu a mai fost decât un singur pas, în ciuda faptului că Mihaela era încă măritată cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

“Recunosc că am început relaţia înainte ca Mihaela să divorţeze. Dar ea a fost cea care a făcut primii 50 de paşi ca să fim împreună. Pot spune că Mihaela a vâslit în barca asta, dar nici eu nu am stat chiar degeaba”, a mai spus Dani Oţil.

Citeşte mai multe despre relaţia lui Dani Oţil cu Mihaela Rădulescu pe www.click.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici