Dani Oţil va fi audiat în scandalul Mihaela Rădulescu - "Libertatea"

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, marţi, că, după audierea Mihaelei Rădulescu în legătură cu scandalul în care a fost implicată alături de o echipă de la cotidianul "Libertatea", poliţiştii îi vor lua o declaraţie şi lui Dani Oţil.

88 afișări
Imaginea articolului Dani Oţil va fi audiat în scandalul Mihaela Rădulescu - "Libertatea"

Dani Oţil va fi audiat în scandalul Mihaela Rădulescu - "Libertatea"

"Mihaela Rădulescu nu este învinuită. Dosarul este, în acest moment, în faza actelor preliminare şi, conform procedurii, oricine face o sesizare la Poliţie este chemat apoi să dea şi o declaraţie, pentru a se stabili cât mai clar modul în care s-au petrecut evenimentele reclamate", a declarat Christian Ciocan după audierea Mihaelei Rădulescu, la Secţia 26 de Poliţie din Capitală.

Ciocan a precizat că Mihaela Rădulescu a fost audiată pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc altercaţia din parcarea hotelului Rin din Bucureşti, în noaptea de 13 spre 14 martie.

"A povestit că a fost urmărită de paparazzi, că aceştia au încercat să dea peste ea cu maşina şi că s-a ferit şi că Oţil a sunat la numărul de urgenţă 112", a spus Ciocan.

Ciocan a precizat că poliţiştii îl vor audia şi pe Dani Oţil, iubitul Mihaelei Rădulescu, acesta fiind cel care a sunat la 112 şi a reclamat incidentul.

Potrivit comisarului Ciocan, Mihaela Rădulescu a fost însoţită la audierile de la Secţia 26 de Poliţie din Bucureşti de doi avocaţi.

Audierea vedetei TV a durat circa o oră şi jumătate, din care aceasta a dat declaraţia timp de 30-45 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici