Daniel Baldwin divorţează, după ce soţia lui l-a ameninţat cu moartea

Actorul american Daniel Baldwin a cerut divorţul de soţia lui, Joanne Clare, miercuri, deoarece partenera sa de viaţă l-a ameninţat spunându-i că îl va ucide.

739 afișări
Imaginea articolului Daniel Baldwin divorţează, după ce soţia lui l-a ameninţat cu moartea

Daniel Baldwin divorţează, după ce soţia lui l-a ameninţat cu moartea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit dailymail.co.uk, Joanne Clare Baldwin a fost arestată miercuri, deoarece a încălcat termenii regimului de eliberare condiţionată, fiind surprinsă de poliţiştii americani conducându-şi automobilul în stare de ebrietate.

Joanne Clare, un fost model britanic, în vârstă de 41 de ani, se află în prezent într-o închisoare din oraşul Portland, din statul Oregon, fără posibilitatea de a fi eliberată pe cauţiune.

Tot miercuri, cu doar câteva ore înainte ca soţia lui să fie arestată, actorul Daniel Baldwin a depus actele de divorţ şi a obţinut un ordin de restricţie temporar, emis pe numele soţiei sale.

Potrivit presei americane, actorul în vârstă de 50 de ani a solicitat acel ordin de restricţie contra soţiei sale deoarece se temea pentru siguranţa celor două fiice ale cuplului.

Daniel Baldwin susţine că Joanne Clare a venit într-o seară în dormitorul cuplului şi i-a spus că a vizionat un documentar despre femei care şi-au asasinat soţii. "Acum ştiu cum să o fac, înţeleg de ce au făcut-o. Tocmai ai fost avertizat", i-a spus aceasta.

În documentele prezentate în faţa justiţiei americane, actorul susţine că soţia lui l-a lovit de multe ori în trecut, l-a ameninţat cu cuţitul şi chiar l-a lovit peste faţă cu un telefon fix. Totodată, el susţine că Joanne consumă atât de mult alcool încât îşi pierde de multe ori cunoştinţa.

Actorul a primit, totodată, custodia temporară a celor două fiice ale cuplului - Avis Ann, în vârstă de trei ani, şi Finley Rae Martineau, în vârstă de 18 luni.

Daniel şi Joanne s-au cunoscut în 2006, într-o perioadă în care ea era bucătarul-şef al cantinei dintr-un centru de dezintoxicare din Malibu unde era internat actorul. Daniel Baldwin şi Joanne Clare s-au căsătorit pe 28 iulie 2007.

Daniel Baldwin mai are alţi trei copii, care provin din precedentele două căsătorii ale sale şi o relaţie care a durat mai mulţi ani.

Daniel Baldwin, care a jucat în câteva seriale de televiziune, printre care "Homicide: Life on the Street", dar şi în câteva lungmetraje, precum "Proiectul Pandora/ The Pandora Project" şi "Grey Gardens", face parte dintr-o familie de actori care îi mai include pe fraţii Alec, Stephen şi William.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici