Daniel Craig crede că va avea nevoie de chirurgie estetică (Video)

Actorul britanic Daniel Craig, care va apărea la sfârşitul lunii pe marile ecrane în rolul lui James Bond, crede că va avea nevoie să facă o operaţie estetică în cinci ani, din cauza rănilor suferite la filmările pentru "Quantum of Solace", informează IOL Entertainment.

23 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig crede că va avea nevoie de chirurgie estetică (Video)

Daniel Craig crede că are nevoie de chirurgie estetică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Craig spune că va trebui să apeleze la chirurgia plastică în maxim cinci ani, pentru a şterge urmele rănilor pe care le-a suferit în această vară, la filmările pentru noul film din seria James Bond.

Actorul revine în rolul Agentului 007 în "Quantum of Solace", care va fi lansat pe 31 octombrie în Marea Britanie, după ce l-a mai interpretat pe erou şi în "Casino Royale" (2006).

Daniel Craig este convins că noile filme din celebra serie sunt tot mai periculoase.

În luna iunie, el a fost transportat de urgenţă la spital după ce s-a rănit pe platou în America de Sud, unde s-a filmat cea mai recentă peliculă. Tot în urma filmărilor pentru "Quantum of Soalce", actorul a fost văzut de curând cu un braţ fracturat şi un ochi învineţit.

"Aşa se întâmplă când faci aşa ceva", spune interpretul celebrului spion, amintindu-şi că a avut nevoie de opt copci după ce a fost rănit într-o scenă de luptă.

 

"Quantum of Solace"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici