Daniel Craig se luptă cu spirite malefice, într-un thriller regizat de Jim Sheridan

Actorul britanic Daniel Craig, interpretul agentului 007 din cele mai recente două filme ale seriei "James Bond", va juca, la începutul lui 2010, în thrillerul psihologic "Dream House", regizat de Jim Sheridan.

65 afișări
Imaginea articolului Daniel Craig se luptă cu spirite malefice, într-un thriller regizat de Jim Sheridan

Daniel Craig se luptă cu spirite malefice, într-un thriller regizat de Jim Sheridan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Daniel Craig va interpreta rolul unui bărbat care se mută cu familia într-un oraş liniştit, însă va descoperi că locuinţa lor este bântuită de spiritele foştilor proprietari, care au fost ucişi chiar în acea casă.

Filmările vor avea loc în perioada 25 ianuarie - 9 aprilie 2010, la Pinewood Studios din Toronto (Canada).

Cunoscut pentru rolul agentului 007 din filmele "Casino Royale" şi "Quantum of Solace: Partea lui de consolare", Daniel Craig a acceptat, recent, să joace într-o dramă de pe Broadway (New York), intitulată "A Steady Rain", alături de Hugh Jackman, dar şi în lungmetrajele "The Eagle of the Ninth", în regia lui Kevin Macdonald, şi "Sfidarea/ Defiance".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici