Daniel Radcliffe vrea să renunţe la fumat şi se va interna într-o clinică de dezintoxicare

Actorul britanic Daniel Radcliffe, starul francizei "Harry Potter", vrea să renunţe la fumat şi intenţionează să se interneze într-o clinică de dezintoxicare specializată în tratarea dependenţei de nicotină.

249 afișări
Imaginea articolului Daniel Radcliffe vrea să renunţe la fumat şi se va interna într-o clinică de dezintoxicare

Daniel Radcliffe (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Starul britanic - care în trecut s-a luptat şi cu dependenţa de alcool - se va interna, potrivit presei internaţionale, într-o clinică de dezintoxicare ce oferă pacienţilor săi consiliere psihologică, medicamente din plante şi programe de exerciţii fizice pentru a-i ajuta să îşi învingă dependenţa de ţigarete, informează contactmusic.com.

"Va fi o clinică rezidenţială cu programe de tratament ce includ consiliere psihologică, sesiuni de terapie individuală şi de grup şi tratamente din plante care îi ajută pe pacienţi să suporte mai bine simptomele ce apar imediat după ce renunţă la fumat. De asemenea, clinica oferă un pachet complet de exerciţii fizice, precum înot, jogging şi yoga", a declarat o sursă pentru The Daily Star.

După ce a reuşit să îşi învingă dependenţa de alcool, Daniel Radcliffe, în vârstă de 24 de ani, care fumează circa 20 de ţigarete pe zi, este hotărât să renunţe şi la fumat.

"Daniel ştie că are o personalitate înclinată spre dependenţă şi a fost foarte deschis în trecut când a trebuit să se confrunte cu «demonii» alcoolului. Din fericire, a reuşit să renunţe la alcool. Acum, el consideră că ţigările reprezintă ultimul lui viciu major pe care trebuie să îl învingă şi este încrezător că va ieşi învingător încă o dată", a adăugat aceeaşi sursă.

După încheierea filmelor din seria "Harry Potter", unde a deţinut rolul principal timp de zece ani, Daniel Radcliffe a interpretat diverse roluri în producţii de televiziune, în lungmetraje, precum şi în piese de teatru, care au fost bine primite de criticii de specialitate.

În 2007, Daniel Radcliffe a jucat în lungmetrajul TV "My Boy Jack", în care a interpretat rolul tragic al fiului în vârstă de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front în timpul Primului Război Mondial.

Starul britanic a mai jucat în lungmetrajul "Femeia în negru/ The Woman in Black" (2012), dar şi pe Broadway, în muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying". Actorul este distribuit, de asemenea, în filmul de ficţiune "Horns", regizat de Alexandre Aja, care urmează să fie lansat la finalul acestui an.

Actorul britanic a făcut senzaţie, în urmă cu câţiva ani, când a apărut nud, în rolul Alan Strang din piesa de teatru "Equus", de Peter Shaffer, pusă în scenă pe West End (Londra) şi pe Broadway (New York).

Cel mai recent rol al său este Igor din filmul "Frankenstein", de Paul McGuigan, aflat în prezent în postproducţie şi programat pentru lansare în octombrie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici