Daniela Györfi şi George Tal s-au despărţit

Daniela Györfi şi impresarul ei, George Tal, s-au despărţit după trei ani de relaţie.

344 afișări
Imaginea articolului Daniela Györfi şi George Tal s-au despărţit

Daniela Györfi şi George Tal s-au despărţit (Imagine:Mediafax Foto)

“Şi eu sunt dezamăgit, şi Daniela este dezamăgită. Am avut o discuţie ca între doi oameni maturi şi am luat această decizie. În orice caz, colaborarea pe plan profesional va continua. Speram chiar să ne căsătorim, dar nu a fost să fie”, a declarat George Tal, la emisiunea lui Mădălin Ionescu, “Acces direct”.

La rândul său, Daniela Györfi a declarat că atunci când doi oameni maturi nu mai au un drum comun trebuie să ia o decizie. "Probabil asta a fost să fie, aşa poate am vrut şi noi, poate a vrut şi Dumnezeu."

Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în timpul unor spectacole şi după o relaţie frumoasă au hotărât să se căsătorească.

Problemele de sănătate ale mamei Danielei i-au făcut însă să amâne data nunţii.

La sfârşitul anului trecut Daniela a aflat că este însărcinată dar la scurt timp a pierdut sarcina.

Daniela şi George nu au vrut să spună ce a dus la această ruptură însă pe viitor nu exclud să se împace.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici