Danny Glover şi Julianne Moore învaţă tango-ul în Uruguay

Starurile hollywoodiene Julianne Moore, nominalizată de patru ori la Oscar, şi Dany Glover au făcut un curs intensiv de tango improvizat la sfârşitul săptămânii trecute cu ocazia turnării unui film în capitala statului Uruguay, Montevideo, transmite AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Danny Glover şi Julianne Moore învaţă tango-ul în Uruguay

Danny Glover şi Julianne Moore învaţă tango-ul în Uruguay

Actorii au sosit săptămâna trecută în Uruguay, patria tango-ului alături de ţara vecină Argentina, pentru a filma câteva scene din "Orbirea/ Blindness", cel mai recent lungmetraj al cineastului brazilian Fernando Meirelles - regizorul peliculelor "Oraşul zeilor" (2002) şi "Prietenie absolută" (2005), foarte apreciate de critici.

În ciuda oboselii provocate de filmări, actorii au ieşit, duminică seara, într-o "tangueria" (un local în care se dansează tango n.r.), în partea veche a oraşului, şi s-au aventurat fără complexe pe ringul de dans, timp de două ore.

"Vizita a fost pe cât de neaşteptată pe atât de binevenită. În două secunde, (actorii n.r.) au captat atenţia lumii şi au sărit pe ringul de dans pentru a lua lecţii cu profesorii noştri", a declarat Gerardo Astesiano, directorul localului "El Farolito" (Lampionul).

Bazat pe romanul cu acelaşi titlu al scriitorului portughez José Saramago, laureat al premiului Nobel pe anul 1998, scenariul filmului "Blindness" prezintă povestea soţiei unui medic care devine singura persoană care mai poate vedea dintre toţi locuitorii unei comunităţi atinse brusc de orbire din motive misterioase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici