Dans în ploaie în prima ediţie a noului sezon "Dansez pentru tine"

Prima ediţie a noului sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va fi difuzată vineri la Pro TV, va include o premieră în istoria competiţiei visurilor, dansul în ploaie, informează postul TV.

200 afișări
Imaginea articolului Dans în ploaie în prima ediţie a noului sezon "Dansez pentru tine"

Dans în ploaie în prima ediţie a noului sezon "Dansez pentru tine"

Pentru prima dată, în direct, într-o emisiune de televiziune din România, va fi creat un efect special care seamănă cu ploaia, pentru a se putea realiza noul stil de dans al sezonului al zecelea: dansul în ploaie. Trei tone de apă vor curge în platoul emisiunii "Dansez pentru tine" în timpul concursului, iar perechile concurente se vor simţi în timpul dansului ca sub o ploaie măruntă de vară.

"Departamentul de efecte speciale împreună cu scenograful Petre Talea s-au ocupat de realizarea sistemului care funcţionează ca un duş cu foarte mare presiune, aşezat la o înălţime destul de mare deasupra platoului, ceea ce face ca apa să cadă ca stropii unei ploi dese", explică producătorul general Mona Segall.

Paula Seling, Adela Popescu, Nicola, Doiniţa Oancea, Răzvan Fodor, Bogdan Vlădău, Octavian Strunilă şi Jorge, alături de partenerii lor de ring şi de vis, vor fi nevoiţi să se supună unor reguli nemaiîntâlnite până acum la "Dansez pentru tine". Cu toate că apa se va scurge de pe suprafaţa de dans, iar platoul nu va rămâne inundat, condiţiile de dans vor fi atipice şi dificile pentru concurenţi.

"Este mult mai greu de dansat pe o podea udă şi e mult mai dificil de dansat ud leoarcă şi cu apa şiroind pe corp", povesteşte Mona Segall, care le-a şi dat concurenţilor câteva ponturi pentru a face faţă cu bine provocării coregrafice. Astfel, vedetele, concurenţii şi balerinii nu trebuie să se ungă cu cremă sau cu ulei de corp în ziua emisiunii, pentru a evita alunecările, iar cei mai mulţi dintre ei vor dansa cu pantofi speciali de neopren cu talpa de cauciuc zimţat sau în picioarele goale.

Demonstraţia dansului în ploaie va fi făcută de perechea Laura Cosoi - Bogdan Boantă, care au experimentat acest stil în competiţia internaţională de dans din Mexic, unde, acum câteva luni, au reprezentat România. "Este un stil extrem de dificil, dar în acelaşi timp este o eliberare şi o experienţă minunată", povesteşte Bogdan Boantă. Şi baletul emisiunii va profita de "ploaie" şi va oferi telespectatorilor un spectacol inedit sub coordonarea coregrafului Edi Stancu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici