Dansatorii s-au întors pe ringul de dans după pandemie

  • Cursanţii în timpul pandemiei sunt de trei ori mai puţini
  • Platforma de dans online în română i-a adus admiratori chiar şi din Tailanda
  • Dezvoltarea pe mediul online l-a pus în contact cu românii de pretutindeni
146 afișări
Imaginea articolului Dansatorii s-au întors pe ringul de dans după pandemie

Dansatorii s-au întors pe ringul de dans după pandemie

Dacă vrei să dansezi şi nu ştii unde să mai ieşi din casă, îţi spun că există opţiuni şi în pandemie. Wilmark Dance Academy îşi desfăsoară activitatea în condiţii de siguranţă după 7 luni de pauză.

Cursanţi au ieşit la dans pe ritmuri de bachata şi salsa, din dorinţa evadării de la birou.

Ca orice businessman, Wilmark a încercat să satisfacă nevoile cursanţilor în această perioadă. De la vestiare cu tot necesarul, la o sală mare de 100 de metri, care să permită o sigură distantare socială şi bineînteles purtarea maşti, chiar şi în timpul dansului. Cu toate elementele necesare, dansatorii se pot relaxa şi bucura de beneficiile mişcării pe ritmuri latine. 

Dansul tonifică musculatura, întăreşte oasele, creşte rezistenţa la efort şi are un efect tonic asupra întregului corp. Ca fiinţe sociale, avem nevoie de comunicarea prin dans, care are efecte pozitive asupra psihicului , mai ales în timp de pandemie.

„Am avut 7 luni de pauză, din clipa în care s-a dat drumul am încercat să ne readucem cursanţi, ceea ce a fost destul de greu, iar repornirea cursurilor de dans a avut nevoie de o strategie foarte mare ca să putem aduce câteva grupe, aşa cum eram obişnuiţi.

Am deschis o platformă de dans care a fost necesară pentru a avea contact cu cursanţii noştri” spune Wilmark.

„Vin după o zi de muncă, şi cred că îmi dau un refresh venind aici, şi bucurându-mă alături de colegii mei”, spune Claudia Cataragiu, una dintre cursante.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici