DANSEZ PENTRU TINE: Cine a părăsit competiţia şi care au fost cele mai spectaculoase momente ale show-ului - VIDEO

În ultima ediţie a emisiunii "Dansez pentru tine", Ilinca Vandici, moderatoarea emisiunii Cancan Tv de la Acasă TV, a intrat în ringul visurilor şi a dansat pentru un caz umanitar alături de Valentin Luca, cel care a demonstrat cu această ocazie că are talent si la dans.

5731 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE: Cine a părăsit competiţia şi care au fost cele mai spectaculoase momente ale show-ului - VIDEO

DANSEZ PENTRU TINE: Cine a părăsit competiţia şi care au fost cele mai spectaculoase momente ale show-ului

"Mi se pare un lucru extraordinar să poţi să ajuti pe cineva, cu atât mai mult cu cât îmi place dansul foarte tare. Sunt onorată că voi dansa pentru un caz umanitar şi sunt bucuroasă ca astfel voi putea face o persoana mai fericită”, a mărturisit Ilinca.

Cei doi au dansat pentru Ene Ionică, un bărbat care a dus de când se ştie o viaţă chinuită.

Şi trupa No Limit, care a demonstrat în paşi de dans la "Românii au talent" că talentul nu cunoaşte limite, a intrat în ringul visurilor şi a dansat pentru Felician Stelian Gabriel, un bărbat care îşi creşte singur băieţelul şi îi oferă tot ce are mai bun, în ciuda faptului că are un salariu de doar 800 de lei.

Nicoleta Luciu a părut să fie într-o formă excelentă în această seară la "Dansez pentru tine". Frumoasa brunetă i-a cucerit pe spectatori cu un reggaeton reuşit.

Mişcările Nicoletei Luciu i-au ţinut pe spectatori cu ochii aţintiţi pe ringul de dans.

Săptămâna trecută, Nicoleta a reuşit să se salveze de la duel. Ea şi Hainer au ocupat al doilea loc în clasament, primul loc fiind ocupat de Oana Ioniţă şi Ali.

Oana şi partenerul ei Ali au avut reggaeton plin de energie, senzualitate, dar şi veselie. Cei doi au primit laude de la membrii juriului pentru felul în care s-au mişcat în ring.

La finalul dansului, însă, Oana a executat o mişcare îndrăzneaţă, iar pantalonii scurţi nu i-au prea fost de ajutor.

Juriul a trecut repede peste micul incident, iar cei doi au primit felicitări pentru talentul lor.

Diana Pop şi Max Dragomir au părăsit competiţia "Dansez pentru tine" de la ProTV.

Roxana Ionescu s-a clasat pe locul 2, obţinând acelaşi punctaj ca Nicoleta Luciu, 136. Oana Ioniţă a urcat pe Locul 1.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici