Dansez pentru tine: Corina Caragea şi Costin Sforaru, în noul sezon. Vezi ce vedete mai participă

Emisiunea care a împlinit sute de visuri în ultimii 5 ani revine la Pro TV cu un nou sezon de la jumătatea lunii aprilie. "Dansez pentru tine" îşi redeschide ringul emoţiilor pentru cel de-al unsprezecelea sezon care va aduce pe lângă eleganţă, strălucire, dansuri spectaculoase şi poveşti noi de viaţă, şi reguli şi stiluri noi.

466 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Corina Caragea şi Costin Sforaru, în noul sezon. Vezi ce vedete mai participă

Dansez pentru tine: Corina Caragea şi Costin Sforaru, în noul sezon. Vezi ce vedete mai participă (Imagine: dansezpentrutine.protv.ro)

Pe lângă deja consacratele stiluri precum dansul în ploaie, dansul la bară, hip-hop, stomp, cabaret, musical şi dans contemporan, concurenţii noului sezon "Dansez pentru tine" vor primi două noi provocări coregrafice: funky jazz şi dansul minorităţilor, potrivit dansezpentrutine.protv.ro.

Vedetele feminine:

Prezentatoarea Ştirilor Pro Tv din Sport, Corina Caragea, va alterna pentru următoarele luni noutăţile din domeniul sportului cu repetiţiile de dans, pentru a încerca să împlineasca visul partenerului ei.

Cântăreaţa Corina Bud a acceptat şi ea provocarea de a lupta în paşi de dans pentru un scop nobil şi va încerca să-şi folosească toată energia artistică pentru a schimba în bine destinul unei familii nevoiaşe.

Lavinia Parva (ex - Spicy) promite să se dedice cauzei partenerului ei de la "Dansez pentru tine" şi să încerce să ajungă cât mai departe în competiţia visurilor.

Roxana Ionescu şi-a propus să-şi folosească toate atuurile de la Mama Natură pentru a-şi duce partenerul de vis pe primul loc în concursul care schimbă în bine destine.

Vedetele masculine:

Actorul, regizorul şi scenaristul Florin Piersic Jr. a acceptat să intre în competiţia "Dansez pentru tine" şi să încerce să împlinească în paşi de dans visul partenerei sale.

Augustin Viziru, actorul care apare în serialul "Iubire şi onoare" de la Acasa Tv, va concura, de asemenea, în noul sezon.

Baiatul lui State din serialul "Moştenirea" de la Pro Tv, Costin Sforaru, va participa şi el în noul sezon.

Surprinzator sau nu, Gabriel Coveseanu a răspuns afirmativ provocării care-l va purta în paşi de rock'n'rll, tango, stomp sau dans contemporan în ploaie pe drumul către împlinirea unui vis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici