Dansez pentru tine, în ediţia de Paşte - VIDEO

Ediţia de Paşte a emisiunii "Dansez pentru tine", difuzată duminică, de la ora 20.30, la Pro TV, a fost urmărită în minutul de aur de aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României, informează postul de televiziune.

280 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine, în ediţia de Paşte - VIDEO

Dansez pentru tine, în ediţia de Paşte - VIDEO

 În minutul de aur al emisiunii, 21.42, Pro TV a fost urmărit de aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României.

Trei perechi de vedete au concurat pentru ca trei familii necăjite să aibă parte de zâmbete, speranţă şi o viaţă mai bună. Perechile concurente de la "Dansez pentru tine", care au trăit dezamăgirea de a fi eliminate până acum în urma duelurilor, şi-au întărit convingerea că de Paşte se întâmplă minuni şi că de la "Dansez pentru tine" nimeni nu pleacă nefericit şi fără un vis împlinit.

Toate perechile eliminate au avut surpriza să afle în ediţia specială de duminică seară că visurile pentru care au luptat din tot sufletul s-au împlinit.

Cătălin Josan şi Andreea Stănescu au izbucnit în lacrimi când au auzit în direct că Alex, fratele fără un picior al Andreei, a primit un scaun cu rotile, o proteză pentru picior şi un premiu de 3.000 de euro pentru a-şi face viaţa mai uşoară, mai frumoasă şi mai puţin chinuită.

Cheeky Gabriela a fost extrem de bucuroasă atunci când Andrei a primit vestea că bunicii lui surdo-muţi au primit proteze auditive digitale, precum şi un cec de 2.000 de euro. Cu lacrimi în ochi, Andrei şi-a strâns în braţe bunicii emotionaţi la gândul că în curând vor auzi pentru prima dată în viaţa lor vocea nepotului lor.

Partenerul Claudiei Cream a fost foarte fericit să audă că verişoara sa, Mariana, a primit un premiu de 3.000 de euro cu care să poată să-şi facă viaţa mai uşoară alături de cei doi copii ai săi. Cu Claudia şi cu Mariana alături, Adrian Filote a mărturisit că emisiunea "Dansez pentru tine" i-a schimbat viaţa.

Frumoasa Felicia Sârbu, fosta parteneră a lui Mihai Sturzu de la Hi-Q, a primit şi ea un dar din partea emisiunii. Felicia a primit 2.000 de euro, bani cu care să poată merge în Italia să le viziteze pe cele mai dragi fiinţe din viaţa ei - mama şi bunica.

Cântăreaţa de muzică populară Angela Rusu a câştigat, alături de Cornel Ogrean, după două dansuri stil Bollywood şi musical pline de culoare, în urma voturilor publicului, 8.000 de euro pentru o familie nevoiaşă.

Pe locul al doilea în preferinţele publicului a fost perechea formată din Rita Mureşan şi Ionuţ Pavăl, care au reuşit să câştige un premiu de 5.000 de euro pentru a ajuta o familie necăjită să aibă parte de sărbători fericite.

Perechea formată din Costi Ioniţă şi bulgăroaica Andreea a încheiat competiţia de dans pe locul al treilea, reuşind să câştige pentru o familie frumoasă, dar greu încercată de soartă, un premiu de 3.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici