Dansez pentru tine începe pe 21 octombrie. Care sunt poveştile concurenţilor - FOTO

Emisiunea "Dansez pentru tine" revine, în 21 octombrie, la Pro TV, vedetele celui de-al doisprezecelea sezon al show-ului fiind Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadir, Pepe, Mircea Solcanu, Alex, bateristul trupei Zero, şi Daniel Niţoiu, potrivit unui comunicat.

921 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine începe pe 21 octombrie. Care sunt poveştile concurenţilor - FOTO

Show-ul "Dansez pentru tine" începe, în 21 octombrie, la Pro TV

Din 21 octombrie, la Pro TV începe cel de-al doisprezecelea sezon al competiţiei visurilor în care regele balului va fi dansul. Cele opt vedete participante vor lupta alături de opt concurenţi pentru care dansul reprezintă salvarea vieţii lor.

Jojo, Catrinel Sandu, Andreea Ibacka, Aylin Cadir, Pepe, Mircea Solcanu, Alex, bateristul trupei Zero de la emisiunea "Happy Hour", şi Daniel Niţoiu, prezentatorul "Ştirilor Pro TV de la ora 13.00", vor avea alături oameni greu încercaţi de soartă, care au avut de trecut aventuri demne de Oliver Twist, dar pentru care dansul a apărut în viaţă ca o salvare şi o speranţă. Acum ei sunt în punctul în care din nou dansul este pe cale să le împlinească cel mai puternic vis al vieţii. Pe ritmurile stilurilor de dans consacrate deja, precum dansul în ploaie, dansul la bară, musicalul sau cabaretul, dar şi al unora noi ca belly-dance, dans cu focul, flamenco sau menuet, cele opt perechi concurente vor încerca în următoarele luni să cucerească juriul şi publicul telespectator.

Catrinel Sandu va intra în competiţia visurilor alături de Ionuţ Ionescu. Ionuţ a locuit până la vârsta de 8 ani în Iaşi, într-o garsonieră împreună cu părinţii şi cei cinci fraţi. La 8 ani însă a fugit de acasă şi a trăit pe străzi până ce a ajuns în căminul de copii "Steaua Speranţei" din Alba-Iulia. "Prin participarea mea la preselecţia concursului «Dansez pentru tine» îmi doresc să ajut toţi copiii din acest cămin, implicit pe mine. Iar pentru cei cu spirit, energie şi dorinţa de a obţine ceva cu adevărat în viaţă aş vrea să fiu un exemplu şi să le arăt că într-adevăr se poate cu multă seriozitate şi multă muncă. Îmi doresc să devin antrenor de dans, să pot studia asta, şi să am o sală a mea fără a mai depinde de altcineva", spune Ionuţ.

Aylin Cadir concurează la "Dansez pentru tine" alături de un tânăr foarte talentat la dans, Ovidiu Danci. Talentul lui Ovidiu la dans a fost descoperit, din fericire, de când el era foarte mic. Deşi modestă, familia lui a făcut eforturi mari ca să-l ţină în şcoli de balet, iar Ovidiu nu i-a dezamăgit şi este cunoscut în breaslă ca unul dintre cei mai buni dansatori din generaţia lui. A dansat pe multe scene, atât în România, cât şi în alte ţări, a jucat în seriale, dar la un moment dat a trebuit să se întoarcă în Bistriţa, ca să fie alături de părinţii lui care au probleme financiare. În prezent este tot acolo, nu are unde dansa. El îşi iubeşte oraşul şi nu şi-ar mai părasi părintii, dacă ar reuşi să deschidă o şcoală de balet în oraşul său.

Jojo dansează alături de Ionuţ Tănase care împreună cu fraţii lui a fugit de acasă când el avea doar 5 ani, din cauza mamei bolnave de schizofrenie şi din cauza sărăciei. Niciunul dintre ei nu a cerşit, toţi au muncit, chiar dacă au măturat pe jos sau au ajutat ţăranii în piaţă şi au trăit pe străzi. S-au regăsit mai târziu şi singura lor alinare a fost dansul. Nu au fost niciodată înfiaţi de nimeni şi nici în vreun centru de plasament sau orfelinat, dar de la o vârstă fragedă au început să se întreţină din dans.

Andreea Ibacka şi Paul Păduraru dansează pentru familia lui Paul şi pentru pasiunea lui pentru dans. Paul reuşeşte de câţiva ani să-şi ajute familia din banii câştigaţi din dans. Familia lui a suferit mult din cauza faptului că toţi fraţii lui Paul au murit sau au dispărut. El a înfiinţat trupa Blockbusters Crew. Paul s-a refugiat în dans, a creat această trupa pe care o manageriază şi pentru care face coregrafii pe unde apucă, repetând pe la colegi, vecini.

Pepe dansează alături de Andreea Toma. Andreea a suferit din cauza dansului umilinţe şi decepţii. Face dans sportiv de mică, a făcut parte în sezonul al cincilea al emisiunii din minibaletul "Dansez pentru tine", dar partenerul ei, fiind dintr-o familie mai înstărită, "a părăsit-o" pentru că ea nu-şi putea permite antrenamentele şi investiţiile în dans pe care şi le putea permite familia lui. Pentru că nu a găsit alt partener decât la Timişoara, toată familia Andreei s-a mutat acolo pentru a o susţine pe aceasta în pasiunea ei pentru dans. Deşi Andreea e o mare speranţă a dansului românesc, ea nu este încă pe primele locuri în competiţii din cauza lipsurilor materiale care în acest sport sunt direct legate de performanţă.

Mircea Solcanu dansează alături de Alina Banică, pentru a o ajuta pe sora acesteia să facă o carieră în dans. Alina face parte dintr-o trupă de street dance. Ştefania, sora ei mai mică, face dans sportiv, iar Alina a venit la preselecţie ca să-i ofere surorii ei şansa de a face performanţă în acest sport. Tatăl fetelor este plecat la muncă în Italia, iar mama lucrează de dimineaţa până seara. Alina are grijă de sora ei şi de bunica lor bolnavă. Fetele merg uneori pe jos 9 km ca să ajungă la repetiţii, astfel făcând economii pentru a putea participa la competiţii. Alina suferă foarte mult din cauza faptului că ea a trebuit să se rezume la street dance, dar îşi doreşte ca sora ei să-şi poată urma cariera în dansul sportiv.

Alex, toboşarul trupei Zero, dansează cu Cornelia Condeescu al cărei vis dintotdeauna a fost să devină coregraf. Mama ei i-a crescut singură pe Cornelia şi pe cei doi fraţi ai ei, de când tatăal lor i-a părăsit, pe vremea când Cornelia avea doar 2 ani. Cornelia se întreţine singură şi-şi ajută familia, fiind studentă, dar şi-ar dori să poată să-şi ajute mama şi bunicii tot prin dans. Bunicii din partea tatălui au fost răniţi la Revoluţie şi ea îşi doreşte să-i sprijine.

Daniel Niţoiu dansează alături de Alexandra Maresi, o tânără care niciodată nu s-a putut bucura de pasiunea vieţii ei, dansul, sau de confortul unui cămin. Dintotdeauna şi-a dorit să danseze, însă părinţii ei nu şi-au putut permite mai mult de câteva ore de dans latino, oricât de talentată ar fi fost ea. Situaţia financiară a familiei ei a fost mereu precară. Ea nu au avut niciodată unde să stea, neştiind ce înseamnă să ai baie în casă, apă curentă sau căldură iarna. Neajunsurile financiare au dus la divorţul părinţilor, iar Alexandra şi fratele ei au fost nevoiţi să se descurce cu un salariu mic pe care-l câştigă mama lor şi cu ce mai reuşeau ei să facă. Cu toate acestea, ea a încercat să muncească de mică, a fost şi majoretă la Clubul Steaua, dar visul ei este să danseze şi să se poată întretine din dans, pentru a-şi ajuta şi familia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici