Dansez pentru tine: Mihaela Borcea va dansa vineri un tango pasional

Mihaela Borcea va dansa un tango pasional, în scop caritabil, în ediţia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", informează Pro TV într-un comunicat.

527 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Mihaela Borcea va dansa vineri un tango pasional

Dansez pentru tine: Mihaela Borcea va dansa vineri un tango pasional

În ediţia de vineri a emisiunii "Dansez pentru tine", Pepe va fi pugilist, iar Aylin, sora vitregă a Cenuşăresei.

Mihaela Borcea va păşi vineri seară, la Pro TV, în ringul de la "Dansez pentru tine" pentru a ajuta o persoană cu probleme. Fosta soţie a lui Cristi Borcea va dansa un tango plin de eleganţă şi pasiune în scop umanitar alături de unul dintre membrii baletului emisiunii, fost concurent în competiţia visurilor, Petrişor Ruge. Îmbrăcată într-o rochie neagră, senzuală, asemenea dansului pe care îl va executa, Mihaela Borcea va încerca să răspundă cu eleganţă provocării de a dansa în direct pentru prima dată în platoul de la "Dansez pentru tine", pentru a face un gest nobil.

Tot în scop caritabil va dansa şi Biu Marquetti, fosta solistă cubaneză a trupei Mandinga.

Suspansul, dar şi spectaculozitatea serii vor fi aduse de competiţia perechilor concurente care vor avea de executat coregrafii de freestyle, dar şi stiluri de dans trase la sorţi de fiecare, cu tema comună "Balul Cenuşăresei". Proba de freestyle va debuta cu un dans demonstrativ executat cu trei dintre membrii baletului, Robert, Emil şi Luiza, iar tema "Balul Cenuşăresei" va fi exemplificată de foştii concurenţi Adriela Morar, fosta parteneră a lui Smiley, şi Decebal Negoiţă, fostul partener al Laviniei Pârva din sezonul trecut.

Pe parcursul serii de vineri, vedetele vor întruchipa diverse personaje care mai de care mai pitoreşti pentru publicul telespectator. Pepe şi partenera lui, Alina vor fi pugilişti şi vor executa o coregrafie cu tema "box", în care arbitrul va fi nimeni altul decât coregrafa lor, Doina Botiş. Pentru Pepe nu va fi foarte dificil să intre în pielea unui pugilist, pentru că el a făcut box de performanţă, însă premiera pentru el va fi mixul, ce va trebui sa fie unul reuşit, dintre acest sport şi graţia şi rigoarea dansului. Aylin va fi, în ediţia de vineri seară, sora vitregă a Cenuşăresei, Catrinel Sandu va fi o "Lady in red", iar Jojo, o zână.

Seara va vibra de tensiune cu duelul dintre Andreea Ibacka şi partenerul ei, Paul, şi Daniel Niţoiu şi partenera lui, Alexandra Maresi, care se va întinde şi dincolo de ringul de dans. Dacă Daniel şi Alexandra vor întruchipa nişte majorete într-unul din dansurile serii, Andreea va deborda de energie în paşi de freestyle. Susţinătorii Andreei promit un spectacol de reacţii şi strategii pentru a convinge telespectatorii să trimită voturi la 1322, iar Daniel va avea de partea sa colegii de la Ştirile Pro TV şi susţinătorii echipei Steaua, unde Alexandra a fost majoretă. Duelul va fi astfel şi în gradene, dincolo de ringul de dans, iar suspansul va fi sporit şi de surprizele serii, care vor fi inserate atât în coregrafii, cât şi în anumite declaraţii video.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici