Dansez pentru tine: Perechea Adela Popescu-Alexandru Lica, pe primul loc după după prima seară de concurs - VIDEO

Pro TV a fost lider de audienţă vineri seară, cu prima emisiune din cel de-al zecelea sezon "Dansez pentru tine", peste două milioane de telespectatori urmărind în minutul de aur, înregistrat la 20.53, competiţia visurilor, informează postul de televiziune.

269 afișări
Imaginea articolului Dansez pentru tine: Perechea Adela Popescu-Alexandru Lica, pe primul loc după după prima seară de concurs - VIDEO

Dansez pentru tine: Perechea Adela Popescu-Alexandru Lica, pe primul loc după după prima seară de concurs - VIDEO

În prima ediţie din noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" a plouat în ringul visurilor şi la propriu, dar şi la figurat cu multe note şi momente de 10.

Telespectatorii Pro TV au fost alături de perechile concurente pe tot parcursul ediţiei, astfel că, timp de aproape cinci ore cât a durat emisiunea, între 20.30 şi 1.23, televiziunea a fost lider detaşat de audienţă atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial, înregistrând o medie de audienţă pe toate targeturile mai mare decât cea a următoarelor două posturi clasate la un loc.

Peste două milioane de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României au urmărit în minutul de aur, 20.53, primul episod al competiţiei visurilor, care a înregistrat un vârf de audienţă de 12,8 puncte de rating şi 30% din cota de piaţă pe întregul public din mediul urban. Peste 40% din telespectatorii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani din mediul urban care se uitau la televizor la ora 23.04 urmăreau "Dansez pentru tine", de la Pro TV.

Spectacolul a fost unul parcă desprins din filme, platoul a fost acoperit de apă, coregrafiile, dificile, iar perechile, extrem de sudate pentru o primă ediţie, astfel că notele au fost pe măsură. Adela Popescu, Paula Seling, Doiniţa Oancea, Nicola, Răzvan Fodor, Octavian Strunilă, Bogdan Vlădău şi Jorge au traversat cu emoţie în paşi de cabaret şi sub o ploaie torenţială primul popas din drumul către împlinirea visului partenerilor lor.

Dacă la cabaret perechile au impresionat prin interpretarea actoricească şi costume colorate, la dansul în ploaie concurenţii au făcut spectacol sub trei tone de apă. Cu pielea udă, cu hainele lipite de corp, încălţaţi cu pantofi din neopren cu talpa zimţată şi cu mişcările hotărâte, în ciuda stropilor de ploaie care nu mai conteneau să cadă şi să le îngreuneze mişcările, concurenţii s-au tăvălit prin apă şi au creat în ring, prin coregrafiile lor, un tablou plin de senzualitate şi romantism.

Prima pereche care a realizat dansul în ploaie, formată din Adela Popescu şi Alexandru Lica, a fost şi prima din acest sezon care a primit 10 pe linie din partea membrilor juriului. Coregrafia sensibilă a fost interpretată extrem de expresiv de Adela şi Alex, care au fost în timpul dansului ca în transă. Munca lor din ultimele săptămâni şi prestaţia din prima seară de concurs i-a dus direct pe primul loc în clasamentul perechilor.

Perechea care s-a clasat pe locul al doilea vineri seară, Octavian Strunilă şi Ella, a trăit euforia de a primi prima nota de 10 din concurs, la proba de cabaret. Cu un dans care a stârnit hohote de râs, în care Octavian a fost îmbrăcat în femeie şi cu chipul conturat de o perucă blondă, cei doi şi-au asigurat simpatia publicului şi liniştea de a fi departe de pericolul duelului.

Chiar dacă a spus în repetate rânduri că nu i-a plăcut niciodată să danseze, Răzvan Fodor şi partenera sa, Lena, au reuşit să cucerească juriul cu coregrafiile lor curajoase şi pline de farmec şi au ajuns pe locul al treilea în clasamentul perechilor.

Paula Seling şi partenerul ei, Tudor, au impresionat prin delicateţe şi eleganţă atât la cabaret, cât şi la dansul în ploaie şi se pregătesc plini de entuziasm şi fără emoţiile duelului să meargă mai departe în competiţia visurilor, cu noile stiluri de dans, salsa şi folclor.

Nicola şi Ştefan au reuşit să facă dansuri de poveste care să le valorifice atuurile şi să-i pună în valoare şi au terminat seara cu zâmbetul larg al învingătorului pe chip.

Doiniţa Oancea şi Claudiu au răsuflat uşuraţi la finalul serii, pentru că au scăpat ca prin urechile acului de condamnarea la duel.

Nu la fel de liniştite au plecat acasă cele două perechi care se vor confrunta săptămâna viitoare în primul duel al sezonului. Fotomodelul Bogdan Vlădău şi Ana Maria se vor lupta cu Jorge şi Liliana pentru a câştiga inima telespectatorilor şi a primi mai multe voturi pentru ca visul lor să meargă mai departe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici