DANSEZ PENTRU TINE: Pro TV organizează preselecţii pentru cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii

Pro TV organizează preselecţii pentru cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", duminică, de la ora 10.00, la Hotelul Ramada Parc din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

537 afișări
Imaginea articolului DANSEZ PENTRU TINE: Pro TV organizează preselecţii pentru cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii

DANSEZ PENTRU TINE: Pro TV organizează preselecţii pentru cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii

Cel de-al XIV-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" se pregăteşte să-şi aleagă concurenţii care vor avea marea şansă de a intra în ringul visurilor de la Pro TV.

"Îi rog pe toţi cei care îşi doresc să fie alături de noi pe acest drum să-şi adune forţele, curajul, talentul şi să vină la preselecţie. Aşteptăm pe oricine iubeşte dansul şi crede în minuni. De obicei, la preselecţii se nasc momente pline de energie, se descoperă adevărate talente şi, în final, se împlinesc cele mai frumoase visuri prin dans, aşa că nu trebuie ratată o asemenea ocazie", a declarat Iulia Vântur, coprezentatoarea emisiunii "Dansez pentru tine".

Cei care, de când se ştiu, simt ritmul în sânge, visează coregrafii spectaculoase zi şi noapte şi nu ratează niciun moment în care pot dansa sunt aşteptaţi duminică, în Bucureşti, la Hotelul Ramada Parc, unde vor avea loc preselecţiile pentru noul sezon al show-ului ce va fi difuzat în toamnă de Pro TV.

Coregrafii Edi Stancu, Bogdan Boantă şi Cocuţa (Andra Gheorghe) şi foşti concurenţi vor fi prezenţi la preselecţie pentru a-i susţine pe viitorii participanţi.

Preselecţiile se desfăşoară, de asemenea, şi în mediul online, pe pagina http://dansezpentrutine.protv.ro/preselectii.

Odată intraţi în competiţie, concurenţii vor demonstra că ştiu să lupte în paşi de dans pentru un vis pe care vor cu orice preţ să-l vadă devenit realitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici