Darth Vader se întoarce pe marile ecrane în "Rogue One: A Star Wars Story"

Înainte ca Luke să detoneze arma care a aruncat în aer Steaua Morţii şi înainte ca Prinţesa Leia să ascundă planurile secrete pentru bătălia de la staţia de luptă în R2-D2 şi să îl lase într-o lume deşartă înainte de a fi capturată, cineva a trebuit să localizeze şi să fure acele scheme.

1223 afișări
Imaginea articolului Darth Vader se întoarce pe marile ecrane în "Rogue One: A Star Wars Story"

Darth Vader se întoarce pe marile ecrane în "Rogue One: A Star Wars Story"

Potrivit Entertainment Weekly, se pare că a fost un efort depus de o întreagă echipă.

Filmul "Rogue One: A Star Wars Story" explorează modul în care a ajuns Rebeliunea să deţină informaţii ce dezvăluie slăbiciunea fatală a super-armei Imperiului.

Este vorba despre un jaf care are loc pe un câmp de luptă, pe care fanii Star Wars şi l-au imaginat timp de aproape 40 de ani, fiind descris în intro-ul filmului din 1977, "Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranţă", care oferă doar câteva detalii pe tot parcursul său.

Regizorul noului film, Gareth Edwards, care a regizat în 2014 "Godzilla", va oferi fanilor piese lipsă din puzzle, care vor da sens întregii poveşti - dezvăluind personaje care nu au mai apărut niciodată în seria de filme epic ştiinţifico-fantastice, dar şi readucând în peisaj câteva dintre personajele clasice.

Cel care este confirmat şi va avea cel puţin o scenă în noua peliculă este nimeni altul decât Darth Vader.

La ce ne putem aştepta de la noul film Star Wars:

Un nou armament al Imperiului este folosit împotriva Rebeliunii.

Noi informaţii despre Jyn Erso, interpretată de Felicity Jones, cunoscută pentru rolul din "The Theory of Everything/ Teoria întregului", proscrisa care a intrat în conflict atât cu Rebeliunea, cât şi cu Imperiul, iar acum are şansa de a-şi spăla păcatele, îmbarcându-se într-o misiune pentru băieţii buni.

Tototdată, este şi ceva personal pentru ea, tatăl ei, interpretat de Mads Mikkelsen, este un om de ştiinţă a cărui cunoştinţe sunt dorite de ambele părţi ale poveştii.

Detalii complete despre echipa de personaje care se reuneşte pentru a se lupta cu Imperiul, interpretată de cea mai multiculturală distribuţie dintr-un film Star Wars vreodată: Diego Luna, Jiang Wen, Donnie Yen, Riz Ahmed, Forest Whitaker şi Alan Tudyk.

O privire în interiorul rândurilor Imperiale, văzute prin ochii unui nou răufăcător: Directorul Orson Krennic, jucat de Ben Mendelsohn, care este nerăbdător să câştige în favoarea Imperiului - şi să evite mânia conducătorului ascuns în spatele unei măşti negre.

În final, confirmarea mult aşteptată de fani, de când a fost anunţat acest proiect cinematografic: reîntoarcerea lui Darth Vader.

"Rogue One: A Star Wars Story" va apărea în cinema în luna decembrie.

Franciza "Războiul stelelor" a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum "May the force be with you" ("Forţa fie cu tine") au intrat în cultura populară mondială.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

George Lucas a vândut compania Lucasfilm în 2012, pentru 4,05 miliarde de dolari, studiourilor Disney, care au anunţat ulterior că vor continua seria "Războiul Stelelor/ Star Wars" cu trei noi filme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici