David Arquette a cerut divorţul de Courtney Cox

David Arquette şi Courtney Cox sunt pe cale să pună capăt în mod oficial unei căsnicii care a durat 12 ani, după ce actorul american a depus actele prin care solicită divorţul de partenera lui de viaţă.

964 afișări
Imaginea articolului David Arquette a cerut divorţul de Courtney Cox

David Arquette a cerut divorţul de Courtney Cox (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David Arquette, în vârstă de 40 de ani, a solicitat divorţul de Courtney Cox, în vârstă de 47 de ani, la Curtea Superioară din Los Angeles. Cei doi actori au anunţat că s-au despărţit în octombrie 2010, informează people.com.

Actorul, care citează diferenţe ireconciliabile în actele depuse la tribunal pe 8 iunie, a cerut custodia comună asupra fiicei cuplului, Coco Riley, care împlineşte miercuri vârsta de opt ani.

Arquette şi Cox, care s-au căsătorit în 1999, au rămas foarte apropiaţi, în ciuda despărţirii lor.

"El este omul meu preferat din toată lumea", spunea Courtney Cox într-un interviu acordat numărului din luna ianuarie al revistei People, vorbind despre David Arquette. "El este prietenul meu cel mai bun. Indiferent de ce se va întâmpla în viitor, el este cel mai bun prieten al meu", a adăugat actriţa americană.

Courtney Cox şi David Arquette s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Scream", în 1995. După trei ani, ei şi-au anunţat logodna şi s-au căsătorit pe 12 iunie 1999. După aproape cinci ani de la nuntă, pe 13 iunie 2004, s-a născut fiica lor, Coco Riley Arquette, a cărei naşă este Jennifer Aniston, colega de platou a lui Courtney Cox în serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends".

În timp ce Courtney Cox a avut succes la Hollywood, graţie celor 10 ani în care serialul "Friends" a înregistrat cote ridicate de audienţă, iar apoi graţie serialului "Cougar Town", David Arquette nu a reuşit acelaşi lucru, neputând să transforme în capital de imagine succesul comercial al filmelor din seria "Scream" în care a fost distribuit şi nici rolul său din 2001 din drama "The Grey Zone", care a fost însă apreciat de critici. David Arquette s-a remarcat recent în sitcomul "My Name Is Earl" şi în lungmetrajul de comedie "Conception".

Courtney Cox şi David Arquette au revenit, în aprilie, împreună pe marile ecrane, odată cu lansarea filmului "Scream 4", în care şi-au reluat rolurile Gale Weathers, respectiv Dwight "Dewey" Riley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici