David Beckham ar putea apărea într-un film alături de Colin Firth şi Michael Caine

Fotbalistul englez David Beckham, retras de curând din activitate, a primit propunerea de a juca într-un film de spionaj, intitulat "The Secret Service", în care, dacă va accepta acea ofertă, va interpreta un personaj negativ.

217 afișări
Imaginea articolului David Beckham ar putea apărea într-un film alături de Colin Firth şi Michael Caine

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul britanic a fost rugat de bunul său prieten, actorul Colin Firth, să accepte propunerea de a juca în filmul "The Secret Service", iar regizorul peliculei, Matthew Vaughn, este atât de convins că fostul fotbalist va accepta acest proiect, încât a scris deja replicile pe care David Beckham ar urma să le dea în film, informează contactmusic.com.

"David Beckham a fost întrebat de Colin Firth dacă i-ar plăcea să joace în acel film, însă el nu s-a decis deocamdată. Îi plac filmele şi cochetează cu ideea de a apărea pe marele ecran - însă doar într-un proiect unic, nu pentru o carieră de actor cu normă întreagă", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul The Sun.

Filmul "The Secret Service", inspirat din volumul de benzi desenate omonim scris de Mark Millar şi Dave Gibbons, îi are în rolurile principale pe Colin Firth şi Michael Caine, doi super-agenţi care luptă împotriva unei bande de răufăcători conduşi de Samuel L. Jackson. În acest film vor apărea, în roluri cameo, mai multe staruri, iar unul dintre acestea este cântăreţul Elton John.

David Beckham, care are patru copii - Brooklyn, în vârstă de 14 ani, Romeo, în vârstă de 10 ani, Cruz, în vârstă de opt ani, şi Harper, în vârstă de doi ani - cu soţia sa, Victoria, a fost lăudat de aceasta pentru calităţile sale actoriceşti. "Cred că ar fi cu adevărat bun în domeniul actoriei. Ar fi un James Bond minunat", a declarat Victoria Beckham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici