David Beckham îşi dezamăgeşte fanii. Fotbalistul nu vrea să devină actor

David Beckham şi-a anunţat fanii că, după ce a avut un rol mic în blockbuster-ul ”King Arthur: Legend of the Sword”, regizat de Guy Ritchie, nu îşi doreşte un rol principal pe viitor, în alte pelicule, scrie contactmusic.com.

1438 afișări
Imaginea articolului David Beckham îşi dezamăgeşte fanii. Fotbalistul nu vrea să devină actor

David Beckham îşi dezamăgeşte fanii. Fotbalistul nu vrea să devină actor (Imagine: AFP)

David Beckham nu vrea sa urmeze o carieră serioasă în actorie, după rolul pe care la avut în pelicula ”King Arthur: Legend of the Sword”.
 
 
În film, Beckham îl interpretează pe Trigger, un soldat de-al lui Arthur, care este martor când regele scoate sabia Excalibur din piatră şi devine astfel Rege.
 
 
Deşi a fost încântat să primească acest rol, nu vrea să urmeze o carieră în cinematografie.
 
 
Acesta a declarat: ”Nu m-am apucat de actorie. Doar fac ceva ce îmi place alături de un prieten (Guy - n.r.). Nu este o carieră nouă sau ceva de care vreau să mă apuc. Întotdeauna mi-au plăcut provocările iar în mod obişnuit au de aface cu sportul, dar cu actoria nu ştiam cum avea să iasă”.
 
 
În trecut David a mai avut apariţii în filme unde s-a interpretat pe sine însuşi, dar acum a primit replici serioase, iar fostul fotbalist recunoaşte că a fost emoţionat când l-a auzit pe regizor că strigă ”Acţiune!”.
 
 
”Când am făcut 'Man of U.N.C.L.E', Ritchie mi-a spus: Va fi un rol mic şi te vom face să arăţi urât. Cu acest film, mi-a spus: Mai ai câteva replici. Apoi m-a pus în mijlocul a 150 de oameni şi m-a făcut să ţip la Charlie Hunnam (actorul principal din pelicula King Arthur - n.r.)”, povesteşte Beckham.
 
''Am fost la machiaj timp de 2 ore şi jumătate, apoi am mers în platou şi el ţipă ”Acţiune!”, iar eu am rămas şocat ”Ce? Acum?”.
 
 
”A fost descurajant, dar Charlie a fost grozav şi m-a ghidat. Guy este înfricoţător ca şef, dar îmi este prieten deci ştiam că va avea grijă de mine”, a mai spus fostul fotbalist.
 
 
David a fost la premiera peliculei alături de prietenul său Guy Ritchie şi colegii de pe platourile de filmare Charlie, Poppy Delevingne, Millie Brady şi Aiden Gillen printre alţii.
 
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici