David Cameron a fost fotografiat în timp ce dormea - FOTO

David Cameron, premierul Marii Britanii, a fost protagonistul unei fotografii ce a făcut înconjurul presei britanice vineri, imaginea înfăţişându-l dormind, cu picioarele goale, în spatele cumnatei sale, care ridica o cupă de şampanie în cinstea căsătoriei pe care o celebra.

737 afișări
Imaginea articolului David Cameron a fost fotografiat în timp ce dormea - FOTO

David Cameron a fost fotografiat în timp ce dormea (Imagine: The Telegraph)

Presa a văzut în această fotografie un nou exemplu de slăbiciune a premierului pentru "chillaxing", neologism format din verbele "chill out" şi "relax".

"Cine se află în plin «chillaxing» pe patul cu baldachin?", se amuză The Times publicând o fotografie cu premierul britanic David Cameron dormind alături de faimoasa cutie roşie, în care poartă documentele oficiale.

Fotografia a fost făcută pe 7 septembrie, în apropiere de York (nordul Angliei), în timpul celebrării căsătoriei lui Alice Sheffield, sora vitregă a soţiei premierului britanic, Samantha Cameron.

Premierul tocmai se întorsese de la summitul G20 care a avut loc la Sankt Petersburg.

Fotografia a fost difuzată de Emily Sheffield, sora mai mică a soţiei premierului britanic şi redactor-şef adjunct al Vogue UK, pe contul său de Instagram. Ea a fost ştearsă joi seara, potrivit presei.

Alice Sheffield, în vârstă de 32 de ani, care conduce o companie de produse cosmetice, s-a căsătorit cu Etienne Cadestin, un francez în vârstă de 27 de ani care lucrează în calitate de consultant imobiliar.

David Cameron a căpătăt reputaţia de adept al "chillaxing"-ului, după ce a dezvăluit, într-o biografie, că îi place să bea mai multe pahare de vin duminica şi să joace tenis împotriva unui dispozitiv pe care l-a denumit the Clegger", de la prenumele vicepremierului Nick Clegg.

Capacitatea sa de a separa viaţa profesională de cea privată a fost apreciată de către apropiaţii săi, însă i-a adus şi numeroase critici, din cauza dificultăţilor economice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici