David Copperfield, dat în judecată pentru agresiune sexuală

Magicianul David Copperfield a fost dat în judecată de o femeie din Seattle care pretinde că a fost agresată sexual şi ameninţată de acesta, în timp ce se afla pe insula privată deţinută de artist în Bahamas, informează bbc.co.uk.

77 afișări
Imaginea articolului David Copperfield, dat în judecată pentru agresiune sexuală

David Copperfield, dat în judecată pentru agresiune sexuală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avocaţii lui David Copperfield au respins acuzaţiile acestei femei, pe care le consideră "o încercare de extorcare, pur şi simplu".

Poliţia nu a formulat nicio acuzaţie oficială împotriva renumitului magician în urma acestui presupus incident.

Reclamanta este un top-model în vârstă de 22 de ani, care susţine că l-a cunoscut pe David Copperfield cu ocazia unui spectacol susţinut de acesta în localitatea Kennewick (SUA), în ianuarie 2007, informează publicaţia Seattle Times.

Ea ar fi fost apoi invitată pe insula din Bahamas, în vara aceluiaşi an, unde, potrivit spuselor sale, a fost agresată sexual de magician.

Acţiunea a fost depusă în justiţie împotriva lui David Copperfield, al cărui nume real este David Seth Kotkin, pe 29 iulie.

David Copperfield, în vârstă de 52 de ani, a devenit celebru pentru numerele de magie elaborate pe care le face. Potrivit admiratorilor săi, celebrul magician a reuşit să treacă prin Marele Zid Chinezesc şi a făcut să dispară Statuia Libertăţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici