David Duchovny debutează în teatru

Actorul american David Duchovny, renumit pentru rolurile din serialele de televiziune "Dosarele X" şi "Californication", îşi va face debutul în teatru în piesa "The Break of Noon", pusă în scenă de Neil LaBute, în luna octombrie, la New York, informează accesshollywood.com.

15 afișări
Imaginea articolului David Duchovny debutează în teatru

David Duchovny debutează în teatru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David Duchovny va interpreta rolul John Smith în cea de-a şaptea piesă de teatru regizată de Neil LaBute. Precedenta piesă regizată de LaBute, intitulată "Reasons to be Pretty", a fost nominalizată la premiile Tony la categoria "cea mai bună piesă de teatru".

Premiera spectacolului "The Break of Noon" va avea loc pe 28 octombrie la teatrul Lucille Lortel din New York.

David Duchovny, în vârstă de 49 de ani, starul din serialul SF "Dosarele X", nu a jucat niciodată într-o piesă de teatru. Actorul american poate fi urmărit pe micile ecrane în serialul TV "Californication".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici