David Duchovny, externat din clinica unde şi-a tratat dependenţa de sex (Video)

David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", care, în prezent, joacă în seria de televiziune "Californication" rolul unui scriitor afemeiat, şi-a încheiat tratamentul împotriva dependenţei de sex, conform declaraţiei avocatului său.

109 afișări
Imaginea articolului David Duchovny, externat din clinica unde şi-a tratat dependenţa de sex (Video)

David Duchovny, externat din clinica unde şi-a tratat dependenţa de sex (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În luna august, avocatul lui Duchovny, Stanton "Larry" Stein, a anunţat că actorul s-a internat într-o clinică pentru un tratament împotriva dependenţei de sex.

Acesta a declarat recent că David Duchovny "a încheiat cu succes perioada de reabilitare". "S-a externat şi va începe foarte curând să lucreze la noul său film", a spus Stanton.

David este căsătorit din 1997 cu actriţa Tea Leoni, cu care are o fiică, în vârstă de 9 ani, şi un fiu, în vârstă de 6 ani.

În ianuarie, Duchovny a câştigat un premiu Globul de Aur pentru partitura sa din serialul de televiziune "Californication", rolul unui scriitor afemeiat care se confruntă cu o criză de inspiraţie.

Duchovny, în vârstă de 48 de ani, şi-a câştigat celebritatea cu rolul agentului FBI Fox Mulder din serialul de televiziune SF "Dosarele X", care a generat ulterior două lungmetraje pentru marile ecrane, cel mai recent fiind "Dosarele X: Vreau să cred", lansat anul acesta.

David Duchovny urmează să joace în filmul "The Joneses", programat să apară pe ecrane anul viitor.

"X Fiels: I want to believe"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici