David Duchovny şi soţia sa, Tea Leoni, s-au despărţit din nou

David Duchovny, starul serialului de succes "Californication", şi soţia sa, actriţa Tea Leoni, s-au despărţit din nou, a anunţat, marţi seară, purtătorul de cuvânt al actorului.

634 afișări
Imaginea articolului David Duchovny şi soţia sa, Tea Leoni, s-au despărţit din nou

David Duchovny şi soţia sa, Tea Leoni, s-au despărţit din nou (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com, cei doi actori nu au decis dacă vor depune sau nu actele de divorţ.

Duchovny şi Leoni s-au mai despărţit o dată, în 2008, la puţin timp după ce actorul se internase într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de sex.

Însă cei doi s-au împăcat şi au anunţat că plănuiau să îşi reînnoiască jurămintele în noiembrie, anul trecut.

David Duchovny, starul serialelor "Dosarele X" şi "Californication", şi Tea Leoni, care poate fi văzută în comedia "Ghost Town", s-au căsătorit în 1997 şi au împreună o fiică, Madelaine, în vârstă de 12 ani, şi un fiu, Kyd, în vârstă de 9 ani. Aceasta este a doua căsătorie pentru Leoni şi prima pentru Duchovny.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici