David Duchovny şi Tea Leoni s-au despărţit

David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", care s-a tratat, recent, de dependenţă de sex, şi Tea Leoni, au anunţat că se despart, după o căsătorie care a durat 11 ani.

19 afișări
Imaginea articolului David Duchovny şi Tea Leoni s-au despărţit

David Duchovny şi Tea Leoni s-au despărţit (Imagine: www.l.yimg.com)

Ştirea a fost dată publicităţii de revista americană People, care citează purtătorii de cuvânt ai celor două vedete.

"Din cauza numeroaselor speculaţii despre vieţile şi căsătoria lor, David Duchovny şi Tea Leoni au decis să confirme faptul că sunt deja despărţiţi de câteva luni", au declarat purtătorii de cuvânt ai celor doi actori.

"Cei doi au sperat că vor putea să păstreze secretă această despărţire, de dragul copiilor lor", au adăugat purtătorii de cuvânt.

Duchovny a părăsit, la începutul lui octombrie, un centru medical unde a urmat, timp de o lună, un tratament împotriva dependenţei de sex, conform declaraţiei făcute săptămâna trecută de avocatul actorului.

Duchovny şi Leoni, care poate fi văzută în prezent în comedia "Ghost Town", s-au căsătorit în 1997 şi au împreună o fiică, Madelaine, în vârstă de 9 ani, şi un fiu, Kyd, în vârstă de 6 ani.

Aceasta a fost a doua căsătorie pentru Leoni şi prima pentru Duchovny.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici