David Duchovny şi Tea Leoni şi-au făcut tatuaje cu verighete

Mariajul actorilor americani David Duchovny şi Tea Leoni pare a fi intrat într-o nouă etapă fericită, cuplul alegând să îşi arate dragostea prin două tatuaje identice pe care cei doi şi le-au făcut pe degetul inelar, imitând verighetele, informează femalefirst.co.uk.

387 afișări
Imaginea articolului David Duchovny şi Tea Leoni şi-au făcut tatuaje cu verighete

David Duchovny şi Tea Leoni şi-au făcut tatuaje cu verighete

Cuplul îşi anunţase despărţirea în toamna anului trecut, după o căsătorie de 11 ani, la puţină vreme după ce David Duchovny se internase într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de sex.

În ultimele luni, cei doi actori au depăşit neînţelegerile din trecut şi au decis să se împace. În timpul vacanţei pe care aceştia au petrecut-o pe insula Mustique din Caraibe, David Duchovny şi Tea Leoni au decis să îşi tatueze două verighete identice pe degetele inelare.

"Urăsc să port metal", a declarat David Duchovny pentru Star Magazine. "Aşa că am făcut un compromis şi am spus: «Dacă va trebui să îmi fac un tatuaj, atunci pot să îmi dau jos verigheta?» Ei (soţiei sale, Tea Leoni - n.r.) i-a plăcut ideea, ne-am dus acolo, apoi şi-a făcut şi ea un tatuaj identic", a explicat el decizia luată.

David Duchovny, starul serialului de succes "Dosarele X", şi Tea Leoni, care poate fi văzută în prezent în comedia "Ghost Town", s-au căsătorit în 1997 şi au împreună o fiică, Madelaine, în vârstă de 9 ani, şi un fiu, Kyd, în vârstă de 6 ani. Aceasta a fost a doua căsătorie pentru Leoni şi prima pentru Duchovny.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici