David Hasselhoff a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, pentru a treia oară

David Hasselhoff , starul serialelor "Baywatch" şi "Knight Rider", a cerut-o încă o dată în căsătorie - pentru a treia oară - pe iubita lui, marţi, de pe podul din portul oraşului Sydney, una dintre emblemele arhitectonice ale Australiei, a anunţat actorul australian pe Twitter.

439 afișări
Imaginea articolului David Hasselhoff a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, pentru a treia oară

David Hasselhoff a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, pentru a treia oară (Imagine: Mediafax foto/AFP)

David Hasselhoff, în vârstă de 59 de ani, nu a precizat dacă această cerere în căsătorie a fost acceptată de Hayley Roberts, un model galez în vârstă de 31 de ani.

"Am încercat încă o dată de pe Sydney Harbour Bridge. Ce credeţi că a răspuns?", a scris actorul american în mesajul său postat pe Twitter, însoţit şi de o fotografie a cuplului şi de o a doua fotografie, care îl prezintă pe starul american, în genunchi, cerându-şi iubita în căsătorie.

Potrivit presei internaţionale, David Hasselhoff a cerut-o deja de două ori în căsătorie pe Hayley Roberts - în Marea Britanie, unde starul participa la o emisiune de televiziune, şi apoi din nou, în Africa de Sud.

David Hasselhoff a fost căsătorit de două ori - cu Catherine Hickland, între 1984 şi 1989, şi cu Pamela Bach, între anii 1989-2006.

Cariera lui Hasselhoff a început cu un rol în serialul "Tânăr şi neliniştit", pe care l-a jucat în perioada 1975 - 1982. În 1990, el şi-a lansat primul album muzical, "Looking for Freedom", urmat de "Crazy for You" (1991) şi "Miracle of Love" (1995). Hasselhoff a revenit în lumea cinematografiei ca actor şi producător al "Baywatch - Echipa de intervenţie", care l-a făcut celebru în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici