David Lynch va deveni din nou tată, la vârsta de 66 de ani

Cineastul american David Lynch va deveni din nou tată, la vârsta de 66 de ani, întrucât cea de-a patra soţie a sa, Emily Stofle, este însărcinată cu primul copil al cuplului, care se va naşte în luna august.

211 afișări
Imaginea articolului David Lynch va deveni din nou tată, la vârsta de 66 de ani

David Lynch va deveni din nou tată, la vârsta de 66 de ani (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Cuplul este entuziasmat şi abia aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil", a spus o sursă, informează Female First.

David Lynch are deja trei copii din căsătoriile şi relaţiile sale anterioare: o fiică în vârstă de 44 de ani, Jennifer Chambers Lynch, cu prima lui soţie Peggy Lentz, un fiu în vârstă de 30 de ani, Austin Jack Lynch, cu a doua soţie Mary Fisk, şi un al doilea fiu, Riley Lynch, în vârstă de 18 ani, din căsătoria cu Mary Sweeney.

David Lynch a cunoscut-o pe actuala lui soţie Emily Stofle în 2006, când aceasta a jucat în filmul său "Inland Empire". Cei doi s-au căsătorit în 2009.

Născut în 1946, în statul american Montana, David Lynch a cunoscut succesul odată cu lansarea filmelor sale "Eraserhead" (1974) şi "Omul elefant" (1980). El a primit premiul Palme d'Or la Cannes, în 1990, pentru filmul "Sailor et Lula", şi a cunoscut succes după succes cu filme precum "Dune" (1984), "Catifeaua albastră/ Blue Velvet" (1986), "Twin Peaks" (1990), "Metamorfoze" (1997) şi "Mulholland Drive - Calea misterelor" (2001). În noiembrie 2011, David Lynch a lansat primul său album muzical, intitulat "Crazy Clown Town", în care artistul american apare atât în calitate de solist, cât şi de chitarist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici