Dax, The Man With The Sax, a murit. Dan Nedelcu avea 33 de ani

Saxofonistul Dan Nedelcu, cunoscut sub numele de Dax, The Man With The Sax , diagnosticat cu o formă rară de cancer, a murit joi dimineaţă, în jurul orei 5.00, la vârsta de 33 de ani. Artistul a decedat chiar cu câteva zile înaintea aniversării fiicei sale.

14589 afișări
Imaginea articolului Dax, The Man With The Sax, a murit. Dan Nedelcu avea 33 de ani

Saxofonistul Dan Nedelcu, "The Man With The Sax", a murit

"L-am văzut acum trei săptămâni, când am filmat pentru «Serviciul Român de Comedie». Era din ce în ce mai slăbit, dar el a cântat până în ultima clipă. Dumnezeu mai greşeşte câteodată, mai greşeşte. A greşit şi pentru că l-a luat pe Dax, cu două zile înainte ca fiica lui să împlinească 3 ani", a declarat Toni Grecu.

Prietenul în braţele căruia s-a stins a povestit că, miercuri seară, Dax s-a simţit rău şi a chemat medicii, care i-au administrat un calmant. După doar trei ore, însă, a decedat, informează stirileprotv.ro.

Dan Nedelcu era diagnosticat cu o formă rară de sarcom sinovial malign la antebraţul drept, având diagnosticul final de "tumoră părţi moi antebraţ drept", mai precis cancer.

El a fost operat de profesorul Ioan Lascar la Spitalul de urgenţă Floreasca din Capitală în iulie 2010.

Totodată, a suferit o intervenţie chirurgicală la mână în Turcia şi avea speranţe că se va face bine. "Mă aşteaptă în continuare o perioada grea, însă, cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu susţinerea voastră, a tuturor, voi trece cu bine peste această încercare", scria Dax pe blogul lui în septembrie 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici