De ce a câştigat Ştefan Stan "Vocea României"

Românii au votat aseară, la Marea Finală "Vocea României", un tip tonic, neşlefuit, uneori cuceritor, de multe ori copilăros, despre care toată lumea a spus că are carismă. O voce care aminteşte întrucâtva de cea despre care un critic muzical spunea, odată, că sună de parcă ar fi fost înmuiată în bourbon, lăsată la afumat pentru câteva luni şi apoi scoasă afară şi călcată cu maşina - cea a lui Tom Waits.

129 afișări
Imaginea articolului De ce a câştigat Ştefan Stan "Vocea României"

De ce a câştigat Ştefan Stan "Vocea României"

"Nu ştiu dacă am câştigat pentru că au stat hainele astea pe mine într-un fel. Dacă ăsta a fost motivul, atunci nu este meritul meu. Este meritul designerului de aici care aşa m-a văzut. Eu am venit să cânt. Am cântat cu sufletul. Probabil că din bucăţica asta pe care am dat-o eu au simţit şi cei care au votat. Nu pot spune că am câştigat din cauza aspectului fizic, hai să fim serioşi. Nu sunt un frumuşel", încearcă să-şi explice victoria câştigătorul trofeului Vocea României şi al marelui premiu de 100.000 de euro.

Când a cântat la repetiţii "My Way", a avut nevoie de puţin ajutor ca să intre într-o dispoziţie tip Frank Sinatra, iar tucsedo-ul pe care l-a purtat n-a fost suficient.

"Am cântat de nenumărate ori unei femei şi nu neapărat pentru a o impresiona, ci pentru că aşa simt. De exemplu, astăzi la "My Way" am rugat o domnişoară din balet, despre care nu ştiam nimic, al cărei nume nu îl ştiu, să se poziţioneze într-un loc unde să o pot vedea pentru a putea să îi cânt. Smiley mi-a spus că am o sală întreagă căreia pot să îi cânt. Mi-a spus să le cânt oamenilor. În cele din urmă i-am ascultat sfatul şi asta am făcut", povesteşte Ştefan Stan.

E mulţumit însă că a reuşit să impresioneze şi pe altcineva, mult mai greu de mulţumit. "Tata este foarte dur şi foarte drastic. Este greu să-l impresionez pe tata. Dacă am reuşit să îl impresionez înseamnă că am fost bun. Mi-a spus odată că o să fiu mărăcine. Mi-a spus că dacă eu am să înfloresc vreodată ca muzicant, o să fiu un mărăcine printre flori. Aşa m-a văzut tata. El este dur şi a fost mereu negativist. Niciodată nu mi-a dat speranţa asta: "«Bă, fă ceva cu tine că ai potenţial»", spune Ştefan Stan.

Află de ce a câştigat Ştefan Stan "Vocea României", pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici