De ce a plâns Jennifer Lopez la American Idol - VIDEO

Jennifer Lopez nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în plâns la concursul American Idol, după ce a fost nevoită să îl elimine pe unul dintre concurenţi, informează Huffington Post.

203 afișări
Imaginea articolului De ce a plâns Jennifer Lopez la American Idol - VIDEO

De ce a plâns Jennifer Lopez la American Idol

Jennifer Lopez face parte, alături de Randy Jackson şi Steven Tyler, din juriul care trebuie să îi aleagă pe cei 24 de concurenţi care merg mai departe în competiţia de la American Idol.

Chris Medina, un cântăreţ din Illinois care a impresionat pe toată lumea cu povestea logodnicei sale, care a avut un accident şi a rămas aproape paralizată şi cu multiple leziuni ale creierului, a fost eliminat, nu însă fără incidente.

Lopez l-a lăudat pe Medina pentru talentul său, însă i-a spus că performanţele lui din concurs nu au fost suficient de bune. Atunci când Chris a părăsit încăperea, cântăreaţa a îzbucnit în lacrimi, spunându-le colegilor ei că îi este teamă că nu a găsit cuvintele potrivite pentru a-i da concurentului vestea cea proastă.

Conform people.com, Jennifer Lopez a declarat pentru emisiunea radio a lui Ryan Seacrest că acest tip de emisiune este ceva nou pentru ea, fiind obişnuită numai cu scenarii, şi că American Idol permite oamenilor să o vadă exact aşa cum este în realitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici