De Niro, Pacino şi Stallone vor filma în Bulgaria în 2010

Actorii Robert De Niro, Al Pacino şi Sylvester Stallone vor veni în Bulgaria în 2010, pentru filmări la cele mai noi producţii ale lor, potrivit informaţiilor oferite de adjunctul ministrului Culturii din această ţară, Dimitar Dereliev, citat de novinite.com.

99 afișări
Imaginea articolului De Niro, Pacino şi Stallone vor filma în Bulgaria în 2010

De Niro, Pacino şi Stallone vor filma în Bulgaria în 2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american Sylvester Stallone va filma în Bulgaria în 2010

Dimitar Dereliev, care s-a aflat până de curând în comitetul de conducere al companiei New Boyana Film, a făcut acest anunţ în timp ce ministrul Culturii, Vezhdi Rashidov, îşi prezenta noua echipă ministerială.

"Stallone va fi aici în mai 2010, pentru a filma noul lui lungmetraj din seria "Rambo". Robert De Niro va veni spre sfârşitul anului. Deocamdată nu ştim când va sosi Al Pacino", a spus Dereliev, care a refuzat să ofere alte informaţii despre staruri, în special despre filmele în care vor juca De Niro şi Al Pacino.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, în special sub bagheta regizorală a lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995).

Actorii americani Robert De Niro şi Al Pacino vor filma în Bulgaria în 2010

Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut recent în "Crime justificate", alături de Robert de Niro.

Actorul, regizorul şi producătorul de film Sylvester Stallone a devenit cunoscut cu roluri în filme de acţiune ca cele din seriile "Rocky" şi "Rambo". În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici