De Niro şi Al Pacino au dat în judecată un producător de ceasuri (Video)

Robert De Niro şi Al Pacino au dat în judecată o companie germană care produce ceasuri, după ce aceasta şi-a promovat nişte produse folosind imagini din filmul "Crime justificate/ Righteous Kill", în care joacă cei doi actori.

32 afișări
Imaginea articolului De Niro şi Al Pacino au dat în judecată un producător de ceasuri (Video)

De Niro şi Al Pacino au dat în judecată un producător de ceasuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ambii actori au declarat că o serie de elemente incluse în reclama firmei germane Tutima sugerează, în mod fals, că ei sprijină ceasurile Tutima. În consecinţă, Robert De Niro şi Al Pacino au depus o plângere împotriva companiilor Overture Films, cu sediul în Los Angeles, şi Tutima Inc, producătorul de ceasuri german.

Reclamele menţionate în dosar includ un panou publicitar care prezintă feţele actorilor şi numele lor, deasupra unei fotografii cu un ceas Tutima, şi un fişier video extras din filmul "Crime justificate", care apare pe site-ul firmei Tutima.

Ambii actori sunt foarte precauţi în ceea ce priveşte promovarea de produse.

Robert De Niro sprijină anumite produse şi servicii "doar în anumite circumstanţe specifice". Al Pacino, în timpul îndelungatei sale cariere artistice, nu a promovat niciodată produse sau servicii în Statele Unite.

Companiile Overture Films şi Tutima nu au făcut, deocamdată, niciun comentariu.

Cei doi actori au cerut daune financiare pentru încălcarea termenilor contractului, utilizarea imaginii fără acordul lor şi încălcarea dreptului la intimitate. Valoarea daunelor urmează să fie stabilită de tribunal.

RIGHTEOUS KILL - Official Movie Trailer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici