De Sfântul Valentin, bărbaţii cheltuie de două ori mai mulţi bani decât femeile

De Sfântul Valentin, sărbătorit pe 14 februarie, bărbaţii din Statele Unite cheltuie, în medie, 98,20 de dolari pentru a oferi un cadou persoanei iubite, în timp ce femeile cheltuie, în medie, doar 54,20 de dolari, potrivit rezultatelor unui sondaj.

1 afișare
Imaginea articolului De Sfântul Valentin, bărbaţii cheltuie de două ori mai mulţi bani decât femeile

De Sfântul Valentin, bărbaţii cheltuie de două ori mai mulţi bani decât femeile

În cuplurile căsătorite, cheltuielile de Sfântul Valentin nu depăşesc, în medie, 69,30 de dolari, în timp ce celibatarii fac un efort financiar mai mare, cheltuind 95,50 de dolari, potrivit rezultatelor sondajului realizat de Discover Card, la care au participat 1.018 adulţi.

Cadourile cele mai frecvente oferite de bărbaţi sunt cinele la restaurant (74%), cutiile cu ciocolată (49%) şi florile (69%). Femeile oferă cel mai des cărţi, DVD-uri şi CD-uri cu muzică (44%).

"Ziua de Sfântul Valentin rămâne o ocazie majoră pentru a cumpăra cadoul perfect destinat persoanei iubite", a spus Julie Loeger, reprezentant al Discover Financial Services, o companie de credite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici