DECIZIE ŞOCANTĂ - La 80 de ani, vrea să-şi schimbe sexul: Este minunat că voi deveni cine mă simt de atât de mult timp

Un bărbat din Marea Britanie, tatăl a trei copii şi bunicul a patru nepoţi, a decis să se supună unei intervenţii chirurgicale de schimbare de sex la vârsta de 80 de ani.

504 afișări
Imaginea articolului DECIZIE ŞOCANTĂ - La 80 de ani, vrea să-şi schimbe sexul: Este minunat că voi deveni cine mă simt de atât de mult timp

DECIZIE ŞOCANTĂ - La 80 de ani, vrea să-şi schimbe sexul: Este minunat că voi deveni cine mă simt de atât de mult timp (Imagine: Shutterstock)

James, aşa cum era cunoscut de apropiaţi, va deveni femeie, aşa cum şi-a dorit încă de la vârsta de nouă ani, scrie The Sun.

"Este minunat că voi deveni cine mă simt de atât de mult timp. Viaţa mea a înflorit după ce am luat decizia", a declarat Ruth Rose, care a început să trăiască precum o femeie în anii '70, deşi era căsătorit şi avea trei copii.

"Soţia mea a descoperit că mă îmbrăcam ca o femeie, ceea ce a fost ruşinos, însă din acel moment am fost deschisă în legătură cu asta", a declarat Ruth Rose, care a decis să trăiască precum o femeie şi în public în urmă cu doi ani.

Ruth Rose va deveni cea mai în vârstă persoană din Marea Britanie care va suferi o astfel de intervenţie chirurgicală.

În ciuda vârstei, medicii au programat operaţia pentru luna octombrie a anului viitor, când Ruth Rose va avea 80 de ani. În această perioadă, Ruth Rose trebuie să urmeze un tratament cu hormoni.

"Vreau să mă operez cât mai repede. Inima şi tensiunea mea arterială sunt în condiţii bune, deci sunt hotărâtă să mă operez. Doctorii au spus că nu sunt prea bătrână", a mai spus femeia.

James/Ruth Rose a divorţat de soţie în 2003, după 42 de ani de căsnicie, însă au rămas în continuare buni prieteni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici